Libnet.ro
UNICEF

15:30

Informatii-bomba din sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Se cere demiterea Gabrielei Firea de la PSD Ilfov

Antena3 Antena3,
Informatii-bomba din sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Se cere demiterea Gabrielei Firea de la PSD Ilfov

Noul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a propus luni, in sedinta CExN care se desfasoara la Parlament, sa se voteze aplicarea unor sanctiuni politice pentru primarul Capitalei, Gabriela. continuă pe Antena3

A fost stabilita data la care va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD

Situatia pucistilor din PSD va fi transata la inceputul saptamanii viitoare. Comitetul Executiv al PSD a fost anuntat oficial pentru luni la ora 11. Atunci Gabriela Firea si Liviu Dragnea isi vor putea.

Traian Basescu: PSD-ul arata ca o menajerie de animalute ale unui circ, menajerie populata numai cu porci si hipopotami, si care are un singur dresor, pe Dragnea

Fostul presedinte, Traian Basescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, cu o zi inainte de sedinta Comitetului Executiv National in care ar urma sa se ia o decizie cu privire la remanierea.

Lovitura pentru Gabriela Firea. Comitetul Executiv National al PSD a decis dizolvarea filialei Ilfov

Comitetul Executiv National al PSD a decis, in sedinta de luni, 19 noiembrie, dizolvarea Biroului Judetean al Organizatiei Ilfov, organizatie condusa pana acum de Gabriela Firea. Liviu Dragnea a afirmat ca.

CEx PSD pentru remaniere si sanctionarea lui Firea: Dragnea discuta cu Paul Stanescu si alti lideri nainte de sedinta

Vicepremierul Paul Stanescu a venit in biroul liderului PSD Liviu Dragnea din Parlament, impreuna cu alti lideri judeteni PSD, pentru o ultima discutie inainte de sedinta Comitetului Executiv National pentru remaniere si posibila sanctionare a primarului Capitalei, Gabriela Firea. Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale, aflat pe lista posibililor remaniabili, a sosit luni dimineata, in biroul din Parlament al lui Dragnea insotit de liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, si de liderul PSD Constanta, Felix Stroe, transmite Mediafax.

PSD a decis: Sedinta CEx in care se va decide soarta Guvernului Dancila, organizata la inceputul saptamanii viitoare

Soarta Guvernului Dancila se va decide la inceputul saptamanii viitoare. Liderii PSD se vor reuni luni, 19 noiembrie, incepand cu ora 11. 00, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN),.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste la Parlament. Temele principale: remanierea unor ministri si sanctiuni pentru Gabriela Firea

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat se reuneste, luni, intr-o sedinta in care tema principala ar urma sa fie remanierea unor ministri PSD. Sedinta se va desfasura la Palatul Parlamentului.

LIVIU DRAGNEA: E inadmisibil ce s-a intamplat la PSD Ilfov

ACTUALIZARE - Dragnea despre raportul MCV: Romania sa legifereze asa cum o face fiecare stat membru UE Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca Romania trebuie sa legifereze asa cum o face fiecare stat din Uniunea Europeana, referindu-se la raportul MCV publicat recent de Comisia Europeana. ------- Presedintele PSD a declarat, astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv care a durat aparoximativ 7 ore, ca este inadmisibil ce s-a intamplat la PSD Ilfov si ca in CEx s-a discutat ca disputele fara fundamente reale sa inceteze. Dragnea a anuntat si desemnerea lui Mihai Fifor ca presedinte interimar al Consiliului National al partidului, iar Codrin Stefanescu a redobandit functia de secretar general adjunct al PSD.

CEx al PSD s-a incheiat, Firea ramane fara functii

ACTUALIZARE Sedinta CEx a PSD s-a incheiat, iar Primarul general, Gabriela Firea a anuntat, astazi, la finalul sedintei ca a demisionat si din functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce dimineata anuntase ca a renuntat la functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti, ca o forma de protest fata de blocarea alegerilor la aceasta organizatie in ultimii doi ani. ------ * ACTUALIZARE - Dancila, despre lista ministrilor care vor fi remaniati: Trebuie aprobarea CExN Premierul Viorica Dancila a declarat ca decizia finala privind remanierea unora dintre ministrii PSD va fi luata in cadrul Comitetului Executiv National al partidului.

Surse: Ce ministri vor fi remaniati. Revenire surpriza in Guvern. Tabara pucistilor, decimata. Liderii PSD se reunesc la ora 11.00

Conducerea PSD se reuneste azi, de la ora 11. 00, in sedinta Comitetului Executiv in care se va stabili ce ministri pleaca din Guvern. Potrivit unor surse politice, aproape o treime dintre actualii demnitari vor parasi Cabinetul Dancila. Printre ei, Paul Stanescu Dezvoltare), Danut Andrusca Economie), Mihai Fifor Aparare) si Lucian Sova Transporturi).

Zi cruciala in PSD si in Guvern: Se stabilesc ce ministri vor fi remaniati si cum va fi sanctionata Gabriela Firea pentru ca i se opune lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Multa amanata sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc luni de la ora 11. Tema principala ar trebui sa fie remanierea. Dar, Gabriela Firea anunta ca se pregatesc si rafuieli interne.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )