Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tudose, inainte de sedinta CEx: O remaniere nu e motiv de veselie. Cum va vota in cazul Gabrielei Firea

Adevărul Adevărul,
Tudose, inainte de sedinta CEx: O remaniere nu e motiv de veselie. Cum va vota in cazul Gabrielei Firea

Fostul premier Mihai Tudose a vorbit luni dimineata de probleme din cadrul PSD. Fostul sef al Guvernului a precizat ca o remaniere nu e un motiv de veselie si ca va vota impotriva sancionarii oricarui coleg. continuă pe Adevărul

Tudose, noi critici la adresa lui Dragnea, inainte de CEx: Sunt impotriva oricarei sanctiuni

Fostul premier Mihai Tudose a vorbit luni dimineata de probleme din cadrul PSD. Fostul sef al Guvernului a precizat ca o remaniere nu e un motiv de veselie si ca va vota impotriva sancionarii oricarui coleg.

Gabriela Firea, mesaj ferm pentru Liviu Dragnea inainte de CEx: Poate sa imi ia functia, dar nu ma poate face sa tac. Vrea sa monopolizeze toata puterea, pentru a-si rezolva problemele lui

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va merge la sedinta CEx a PSD de luni. Chiar daca isi va pierde functiile din partid, Firea sustine ca acest lucru nu o va face sa taca. intr-un interviu.

PSD a decis: Sedinta CEx in care se va decide soarta Guvernului Dancila, organizata la inceputul saptamanii viitoare

Soarta Guvernului Dancila se va decide la inceputul saptamanii viitoare. Liderii PSD se vor reuni luni, 19 noiembrie, incepand cu ora 11. 00, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN),.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )