Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta, raspuns la invitatia Gabrielei Firea ca fostii pesedisti sa revina in PSD: Nu! Eu am fost intre acesti indivizi si am facut aproape tot ce faceau si ei!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, raspuns la invitatia Gabrielei Firea ca fostii pesedisti sa revina in PSD: Nu! Eu am fost intre acesti indivizi si am facut aproape tot ce faceau si ei!

Victor Ponta ii raspunde Gabrielei Firea, cea care i-a invitat pe fostii pesedisti plecati la Pro Romania sa se intoarca in randul social-democratilor. Ah - nici nu va inchipiuiti ce bine ne simtim cand. continuă pe Antena3

Victor Ponta refuza oferta Gabrielei Firea pentru revenirea in PSD. Nu ne facem frati cu hoti si incompetenti pentru un pic de ciolan

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Fostul premier a punctat faptul ca nu vin pentru un pic de ciolan.

Reactia lui Ponta la oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Fostul premier a punctat faptul ca nu vin pentru un pic de ciolan.

De ce o refuza Victor Ponta pe Gabriela Firea. Reactia fostului lider PSD

Victor Ponta a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Liderul Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care explica de ce nu accepta sa revina in partidul pe care l-a condus intre februarie 2010 si iulie 2015. Victor Ponta o refuza pe Gabriela Firea Ah [] .

Victor Ponta, dupa ce Firea i-a rechemat in PSD pe social-democratii trecuti la Pro Romania: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii

Victor Ponta a reactionat rapid dupa ce Gabriela Firea i-a rechemat in partid pe fostii sai colegi din PSD care au trecut la Pro Romania, mesajul lui Ponta fiind: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii. El mai spune ca, vazand ceea ce fac acum unii lideri PSD, revede scenele de la si dupa CPEX al PCR din 1989.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat fastuos ca fostul sau adversar din partid, Gabriela Firea ar putea fi propusa drept candidat pentru alegerile prezidentiale, edilul Capitalei a venit cu o reactie uluitoare. Nu numai ca nu i-a multumit sefului PSD, ci i-a si reamintit ca a transformat-o in sac de box. Gabriela Firea, reactie dura [] .

Victor Ponta, un nou atac la Dragnea. Ce a spus fostul presedinte PSD

Victor Ponta, candidatul Pro Romania la aceste alegeri europarlamentare, a vorbit despre ce a insemnat prezenta mare la vot. Partidul Pro Romania a inregistrat un scor de 5,7%, astfel ca a reusit pragul si Victor Ponta poate ajunge la Bruxelles. Victor Ponta a spus, dupa ce au fost comunicate primele estimari oficiale, ca mesajul e [] .

Victor Ponta se lauda cu votul: poza pusa pe internet

Politicienii au mers la urne sa voteze. Victor Ponta a fost unul dintre ei si a publicat trei fotografii pe internet, dupa vot. O poza i-ar putea aduce o amenda usturatoare. Victor Ponta, co-fondator si presedinte al Partidului PRO Romania, a votat duminica si cum era de asteptat, a pus stampila pe candidatii partidului sau [] .

Victor Ponta, predictie pentru alegerile prezidentiale

Victor Ponta a avut o interventie telefonica, marti seara, la Romania TV, in cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu. Presedintele Pro Romania a vorbit si despre alegerile prezidentiale de anul acesta. Va.

VICTOR PONTA: Vom sustine orice proiect privind votul electronic

Parlamentarii PRO Romania vor sustine orice initiativa legislativa privind votul prin corespondenta sau electronic, pentru ca cetatenii romani din diaspora sa nu mai intampine greutati, a anuntat, astazi, presedintele partidului, Victor Ponta.

Radu Tudor: Fara PRO Romania si fara Victor Ponta, eu cred ca PSD nu poate renaste

Radu Tudor e de parere ca fara Victor Ponta si PRO Romania, partidul pe care il conduce, PSD nu poate renaste. Multi viteji se arata dupa ce a intrat Liviu Dragnea la inchisoare. Eu am inteles.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )