Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gafele continua: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Gafele continua: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila a comis o noua gafa joi, la Maramures, unde l-a confundat pe presedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, o noua gafa: L-a incurcat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei

Viorica Dancila a facut, joi, o noua gafa, in timpul unui discurs sustinut in fata membrilor PSD din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, incurcandu-i numele lui Ludovic Orban cu cel al premierului ungar Viktor Orban.

Dancila a facut o noua gafa: L-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei (VIDEO)

Viorica Dancila pare hotarata sa-si continue seria de gafe pana in ultima zi la Palatul Victoria. Joi, ea l-a confundat pe Ludovic Orban, premierul desemnat si presedintele PNL, cu Viktor Orban, premierul.

Viorica Dancila a incurcat numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu al premierului Ungariei, Viktor Orban

Premierul Viorica Dancila a incurcat, joi, intr-un discurs sustinut in Maramures, numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu cel al premierului Ungariei, Viktor Orban. Aceasta si-a dat seama si a spus: Asemanarea. , dar total diferiti ca si implicare.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

Viorica Dancila enumera cele 10 masuri de austeritate ale programului de guvernare propus de PNL. isi apara propriile masuri

Ludovic Orban a reusit sa socheze o tara intreaga atunci cand a somat actualul Guvern sa nu creasca salariul minim, iar programul de guvernare al PNL cuprinde 10 masuri de austeritate, a precizat premierul.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Ipoteza lansata de Dancila e hilara

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a etichetat drept hilara ipoteza enuntata recent de liderul PSD, Viorica Dancila, privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. E hilara. De exemplu, acum,.

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

Premierul demis Viorica Dancila, intrebata daca va majora valoarea salariului minim prin Hotarare de Guvern: Categoric da!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca executivul va majora in mod categoric valoarea salariului minim, prin Hotarare de Guvern, aceasta catalogand drept un gest incalificabil si socant gestul lui Ludovic Orban de a soma Guvernul demis sa nu faca acest lucru.

Viorica Dancila, scenariu SOC: PSD va incearca sa faca o noua majoritate si va propune un ALT PREMIER (VIDEO)

Viorica Dancilaa declarat, luni, ca nu este exclus ca PSD sa formeze o noua majoritate si sa propuna un nou premier, in cazul in care premierul desemnat Ludovic Orban nuva reusi sa treaca echipa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )