Libnet.ro
UNICEF

10:15

ALDE anunta excluderea din partid a lui Teodor Melescanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALDE anunta excluderea din partid a lui Teodor Melescanu

ALDE anunta excluderea din partid a lui Teodor Melescanu, ales presedinte al Senatului cu sustinerea PSD, si a celor care au acceptat sa fie nominalizati ministri: Gratiela Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu. continuă pe Ziarul Bursa

Teodor Melescanu, noul sef al Senatului? Calin Popescu Tariceanu il ameninta cu excluderea

Teodor Melescanu a obtinut cele mai multe voturi pentru preluarea functiei de presedinte al Senatului 67 de voturi). Senatorul a fost urmat de Alina Gorghiu, cu 49 de voturi. intrucat nu s-au intrunit voturile majoritatii, se va organiza al doilea tur de scrutin. Calin Popescu Tariceanu a anutat ca il va exclude pe Melescanu din .

Varujan Vosganian: Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Prin ceea ce a facut, si-a pierdut legitimitatea

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a explicat ca Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Daca vrei ca respectivul sa reprezinte ALDE, asta nu se poate, pentru ca potrivit statutului.

Teodor Melescanu, noul presedinte al Senatului

Niciunul dintre candidatii la presedintia Senatului nu a reusit sa obtina postul din primul tur. Teodor Melescanu a obtinut 67 de voturi, cu unul mai putin decat necesarul pentru victorie, in timp ce Alina Go.

Teodor Melescanu si Alina Gorghiu se vor infrunta in turul II pentru sefia Senatului

Niciunul dintre candidatii la presedintia Senatului nu a reusit sa obtina postul din primul tur. Teodor Melescanu a obtinut 67 de voturi, cu unul mai putin decat necesarul pentru victorie, in timp ce Alina Go.

Teodor Melescanu contesta in instanta indepartarea sa din ALDE: Excluderea mea este perfect ilegala Tariceanu are apucaturi de dictator din Banana Land (VIDEO)

Teodor Melescanu, ales presedinte al Senatului cu sprijinul PSD, a anuntat ca va contesta in instanta decizia de excludere a sa din ALDE. Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE .

Teodor Melescanu, despre excluderea din ALDE: O sa-mi caut dreptatea in justitie

Teodor Melescanu a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre situatia actuala din ALDE dupa ce acesta a fost ales presedinte al Senatului, iar conducerea partidului a anuntat ca a fost exclus din.

Calin Popescu Tariceanu il ameninta pe Teodor Melescanu cu excluderea din ALDE: Fiecare care accepta o astfel de postura isi asuma niste consecinte

Teodor Melescanu nu are sprijinul ALDE pentru sefia Senatului si, daca va candida din partea PSD, urmeaza sa fie convocat Biroul Politic, a declarat marti liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. El a.

MELESCANU, DESPRE EXCLUDEREA DIN ALDE: imi voi cauta dreptatea in justitie

ACTUALIZARE - Teodor Melescanu: Scrisorile trimise de liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, presedintelui si premierului, in care ii informeaza ca liberal-democratii care au acceptat nominalizari pentru functiile de ministri sunt decazuti din calitatea de membru ALDE cu efect imediat, sunt paradoxale si lipsite de logica.

Stefan Baisanu dupa excluderea din ALDE: Voi face plangere pe numele lui Tariceanu. E o mare dezamagire pentru mine

Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act vineri, potrivit Statutului partidului, de pierderea calitatii de membru pentru Teodor Melescanu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu,.

Tariceanu isi rade contestatarii din partid. Melescanu si deputatii propusi de PSD ministri au fost exclusi din ALDE

Calin Popescu Tariceanu i-a exclus din partid pe Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Baisteanu, dupa ce acestia nu au respectat ordinele lui Tariceanu si au acceptat functii de la PSD, potrivit unor surse Hotnews.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.249 seconds )