Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gavrilescu: Am demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputatilor si sunt deputat neafiliat, urmare unei hotarari luate sub deviza unei executii politice

Adevărul Adevărul,
Gavrilescu: Am demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputatilor si sunt deputat neafiliat, urmare unei hotarari luate sub deviza unei executii politice

Gratiela Gavrilescu afirma, luni seara, ca a demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputatilor si va fi deputat neafiliat, urmare unei hotarari luate sub deviza unei executii politice, subliniind ca ramane in ALDE. Am considerat ca, radiata fiind, pot sa ma retrag, pentru moment, din Grupul ALDE, sa imi continui demersurile in instanta, spune Gavrilescu . continuă pe Adevărul

Cinci deputati demisioneaza din grupul ALDE Tariceanu ramane fara grup si la Camera Deputatilor

Cinci deputati din partidul lui Tariceanu au demisionat din grupul ALDE de la Camera. Este vorba despre Ion Cupa, Alexandru Baisanu, Gratiela Gavrilescu, Mihai Nita si Marian Cucsa. Prin aceste demisii, ALDE nu mai are numarul suficient de membri pentru a beneficia de un grup parlamentar la Camera Deputatilor. Reamintim ca si la Senat, grupul ALDE s-a desfiintat dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Camerei Superioare cu sustinerea PSD.

Graiela Gavrilescu, dupa demisia din grupul ALDE: Sunt victima unei executii

Gratiela Gavrilescu a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, moderata de Radu Tudor, la Antena 3, despre demisia sa din grupul ALDE. Ea a sugerat ca este victima unei executii politice, in conditiile in.

UPDATE Un lant de demisii lasa ALDE fara grupuri in Parlamentul Romaniei. Dupa cel din Senat, si cel din Camera Deputatilor a ramas cu prea putini membri si va fi dizolvat

UPDATE:ALDE ramane fara grup si in Camera Deputatilor. Nu mai putin de cinci deputati, dintre cei 19 membri, si-au depus luni demisiile din grupul parlamentar, potrivit stiripesurse. ro. Teoretic, in.

Razboiul ALDE-PSD continua. Melescanu blocheaza infiintarea grupului mixt de senatori cerut de Tariceanu

Un nou scandal la Senat a blocat luni lucrarile plenului. Dupa ce grupul ALDE de la Senat s-a desfiintat, Calin Popescu Tariceanu a cerut in plen infiintarea unui nou grup mixt Democratia format din senatori neafiliati ex-ALDE si ex-PSD, insa PSD si Teodor Melescanu amana o decizie in acest sens. Razboiul intre PSD-ALDE continua si la Camera Deputatilor.

Pucist din ALDE: Azi plecam cinci deputati din Grupul ALDE

Alexandru Baisanu, unul dintre deputatii ALDE care au acceptat oferta Vioricai Dancila de a ramane in continuare la guvernare, a anuntat, intr-un interviu pentru DIgi24, ca luni va lua decizia, impreuna cu mai multi colegi, daca parasesc Grupul ALDE pentru a merge la grupul PSD in Parlament.

Ministrul Comunicatiilor Alexandru Petrescu, chemat luni la Ora Guvernului in Camera Deputatilor

Ora Guvernului are loc luni, in plenul Camerei Deputatilor, incepand cu ora 16. Ministrul Comunicatiilor Alexandru Petrescu a fost chemat de PNL pentru a dezbate strategia retelelor de tip 5G din Romania si lipsa de transparenta si comunicare a institutiei pe acest subiect, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )