Libnet.ro
UNICEF

15:15

Graiela Gavrilescu, dupa demisia din grupul ALDE: Sunt victima unei executii

B1 B1,
Graiela Gavrilescu, dupa demisia din grupul ALDE: Sunt victima unei executii

Gratiela Gavrilescu a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, moderata de Radu Tudor, la Antena 3, despre demisia sa din grupul ALDE. Ea a sugerat ca este victima unei executii politice, in conditiile in. continuă pe B1

Cinci deputati demisioneaza din grupul ALDE Tariceanu ramane fara grup si la Camera Deputatilor

Cinci deputati din partidul lui Tariceanu au demisionat din grupul ALDE de la Camera. Este vorba despre Ion Cupa, Alexandru Baisanu, Gratiela Gavrilescu, Mihai Nita si Marian Cucsa. Prin aceste demisii, ALDE nu mai are numarul suficient de membri pentru a beneficia de un grup parlamentar la Camera Deputatilor. Reamintim ca si la Senat, grupul ALDE s-a desfiintat dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Camerei Superioare cu sustinerea PSD.

Gavrilescu: Am demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputatilor si sunt deputat neafiliat, urmare unei hotarari luate sub deviza unei executii politice

Gratiela Gavrilescu afirma, luni seara, ca a demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputatilor si va fi deputat neafiliat, urmare unei hotarari luate sub deviza unei executii politice, subliniind ca ramane in ALDE. Am considerat ca, radiata fiind, pot sa ma retrag, pentru moment, din Grupul ALDE, sa imi continui demersurile in instanta, spune Gavrilescu .

Pucist din ALDE: Azi plecam cinci deputati din Grupul ALDE

Alexandru Baisanu, unul dintre deputatii ALDE care au acceptat oferta Vioricai Dancila de a ramane in continuare la guvernare, a anuntat, intr-un interviu pentru DIgi24, ca luni va lua decizia, impreuna cu mai multi colegi, daca parasesc Grupul ALDE pentru a merge la grupul PSD in Parlament.

Conditia impusa de Barna pentru ca USR PLUS sa semneze pactul de angajare ca nu va taia pensiile si salariile: Daca Dancila isi da demisia din functia de prim-ministru si PSD semneaza pactul pentru anticipate

Dan Barna ii transmite Vioricai Dancila, dupa ce aceasta a lansat partidelor o propunere de pact prin care acestea sa se angajeze ca nu vor taia pensiile si salariile, ca alianta USR PLUS se angajeaza sa nu taie pensiile si salariile si sa aduca bunastare romanilor cu conditia ca presedintele PSD sa isi prezinte demisia din functia de prim-ministru al Romaniei, iar formatiunea sa semneaza pactul pentru anticipate.

Gratiela Gavrilescu, dupa ce a fost exclusa din ALDE: Lui Tariceanu si marilor barbati politici le pregatesc o surpriza in instanta

Gratiela Gavrilescu a comunicat, sambata dimineata, ca le pregateste marilor barbati politici o surpriza in instanta, dupa excluderea acesteia din partid de catre Calin Popescu Tariceanu in cadrul unei sedinte informale la Parlament care s-a transformat in Biroul Politic Executiv ALDE.

Stefan Baisanu dupa excluderea din ALDE: Voi face plangere pe numele lui Tariceanu. E o mare dezamagire pentru mine

Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act vineri, potrivit Statutului partidului, de pierderea calitatii de membru pentru Teodor Melescanu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu,.

Razboiul ALDE-PSD continua. Melescanu blocheaza infiintarea grupului mixt de senatori cerut de Tariceanu

Un nou scandal la Senat a blocat luni lucrarile plenului. Dupa ce grupul ALDE de la Senat s-a desfiintat, Calin Popescu Tariceanu a cerut in plen infiintarea unui nou grup mixt Democratia format din senatori neafiliati ex-ALDE si ex-PSD, insa PSD si Teodor Melescanu amana o decizie in acest sens. Razboiul intre PSD-ALDE continua si la Camera Deputatilor.

Ion Cupa, dupa excluderea din ALDE: Un gest de lasitate politica fara precedent

Deputatul Ion Cupa afirma ca excluderea sa si altor colegi din ALDE reprezinta un gest de lasitate politica fara precedent, decizia urmand sa fie atacata in instanta. Sedinta Biroul.

HOROSCOP. La ce exceleaza fiecare nativ din zodiac. Leii sunt maestri ai inovatiei, Capricornii ai seductiei

Fiecare nativ din zodiac exceleaza la ceva anume. Iata care sunt cele mai mari calitati ale fiecarei zodii. Maestrul dominarii. ii place sa detina controlul in.

Barna: Singura solutie pentru iesirea din criza politica sunt alegerile anticipate

Liderul USR Dan Barna a declarat ca singura solutie pentru rezolvarea actualei crize politice sunt a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )