Libnet.ro
UNICEF

15:17

Melescanu, presedintele Partidului Forta Nationala: Suntem un partid de centru. Preocuparea noastra este aceea de a declansa procesele de revigorare a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Melescanu, presedintele Partidului Forta Nationala: Suntem un partid de centru. Preocuparea noastra este aceea de a declansa procesele de revigorare a Romaniei

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forta Nationala l-au ales sambata in functia de presedinte interimar pe Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu a fost aleasa prim-vicepresedintele partidului, iar purtator de cuvant, pe Stefan Alexandru Baisanu. continuă pe Adevărul

Teodor Melescanu validat in functia de presedinte interimar al Partidului Forta Nationala

Consiliul National al Partidului Forta Nationala PFN) a validat numirea in functia de presedinte interimar al formatiunii a lui Teodor Melescanu, presedintele Senatului.

Teodor Melescanu, noul presedinte interimar al partidului Forta Nationala

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu a fost ales, sambata, presedinte interimar al partidului Forta Nationala. De asemenea, fostul ministru Gratiela Gavrilescu a fost aleasa in functia de prim-vicepresedinte al formatiunii.

Teodor Melescanu a fost validat in functia de presedinte interimar al Partidului Forta Nationala

Teodor Melescanu a fost validat, sambata, in functia de presedinte interimar alConsiliul National al Partidului Forta Nationala PFN), informeaza Agerpres. in acelasi timp, Gratiela Gavrilescu a.

Melescanu, ales sambata presedinte al partidului Forta Nationala O voi sustine pe doamna Dancila si in turul doi

Teodor Melescanu a declarat, sambata, ca a sustinut-o pe Viorica Dancila, in primul tur al alegerilor prezidentiale, si o va sprijini si in al doilea, transmite Mediafax.

Teodor Melescanu, noul presedinte interimar al Fortei Nationale: Suntem un partid de centru, nu avem afilieri din niciun fel de parte

Consiliul National al Partidului Forta Nationala PFN) a validat, sambata, numirea in functia de presedinte interimar al formatiunii a lui Teodor Melescanu, presedintele Senatului. De asemenea, Gratiela.

TEODOR MELESCANU O voi sustine si in turul doi al alegerilor pe Viorica Dancila

Presedintele interimar al Partidului Forta Nationala PFN), Teodor Melescanu, a declarat ca o va sustine si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe Viorica Dancila, candidata PSD.

Teodor Melescanu va prelua sefia interimara Fortei Nationale, partidul lui Remus Borza (surse)

Teodor Melescanu urmeaza sa preia functia de de presedinte interimar al partidului Forta Nationala, iar Gratiela Gavrilescu va fi prim-vicepresedinte al formatiunii, au declarat surse politice, pentru agentia Mediafax.

Membrii USR decid daca Dan Barna ramane presedintele partidului. Scrutinul intern va dura 5 zile

Membrii Uniunii Salvati Romania vor vota, incepand de vineri, timp de cinci zile, intr-un scrutin intern ce va decide daca Dan Barna va ramane presedinte al partidului. 56 Votul de incredere pentru Dan Barna incepe in aceasta dupa-amiaza. Vor fi cinci zile. Discutia era sa inceapa astazi la ora 12,00 si sa se incheie miercuri la ora 12,00. Va fi o intrebare de genul - sunteti de acord ca Dan Barna sa continue in conducerea partidului, o intrebare simpla cu un raspuns da sau nu, a precizat, pentru Agerpres, Ionut Mosteanu, vicepresedinte al partidului.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )