Libnet.ro
UNICEF

23:15

Razboi intern in ALDE. Tariceanu a facut mai multe decapitari: Melescanu si cei trei deputati propusi ministri de Dancila, exclusi din partid

B1 B1,
Razboi intern in ALDE. Tariceanu a facut mai multe decapitari: Melescanu si cei trei deputati propusi ministri de Dancila, exclusi din partid

ALDE a decis in sedinta de vineri excluderea lui Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa din partid. Biroul Politic Executiv al ALDE, intrunit astazi, 13 septembrie, a luat. continuă pe B1

Tariceanu a convocat o sedinta cu liderii fideli din ALDE. Tot mai multe critici in partid

Calin Popescu Tariceanu a convocat luni o sedinta informala a ALDE alaturi de liderii care inca i-au ramas fideli pentru a trece in revista filialele care inca au ramas de partea acestuia. intalnirea vine in contextul in care Teodor Melescanu si mai multi parlamentari ALDE si-au tradat partidul pentru PSD. Totodata, mai multe organizatii ALDE din tara l-au criticat zilele trecute pe Tariceanu si au cerut organizarea unui Congres.

VIDEO Incendiu la Tulcea: mai multe case au luat foc. Care este cauza dezastrului

Chiar de ziua lor, pompierii din Tulcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe case din oras.

Trafic rutier restrictionat pe mai multe artere din Capitala

Traficul rutier va fi restrictionat vineri pe mai multe strazi din Capitala avand in vedere organiza.

Amenzi de peste 178.000 de lei aplicate de politisti. Cele mai multe au fost incasate de galatenii bauti si de cei care au murdarit domeniul public

Politistii locali au sanctionat 961 de persoane in ultimele patru luni, cele mai multe amenzi fiind aplicate pentru consum de bauturi alcoolice, tulburarea linistii publice si murdarirea domeniului public.

Un cantec rap pro-Putin, record in Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube

Un cantec rap pro-Putin, interpretat de Timati si Guf, a stabilit recordul in Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube.

Brazilia vrea mai multe fabrici de procesare a carnii chineze

Guvernul brazilian doreste mai multe aprobari din partea statului chinez deschiderea a pentru mai mu.

Un microbuz cu 19 pasageri s-a rasturnat pe DN15. Mai multe persoane au fost grav ranite

Un microbuz in care se aflau 19 persoane s-a rasturnat marti pe DN 15, la iesirea din orasul Borsec, spre Toplita, mai multe persoane prezentand escoriatii, fara sa fie ranite grav, potrivit primelor.

Brazilia vrea ca statul chinez sa autorizeze mai multe fabrici de procesare a carnii

Guvernul brazilian va cauta sa obtina mai multe aprobari din partea autoritatilor chineze pentru mai multe abatoare si fabrici de procesare pe langa cele 25 autorizate luni, a afirmat Orlando Ribeiro, secretar de stat in Ministerul Agriculturii din Brazilia.

Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura. Ultimele negocieri cu ALDE si Pro Romania Tariceanu: Vom mai avea o discutie saptamana viitoare

PNL ia in calcul sa depuna motiunea de cenzura in jurul datei de 23 septembrie, urmand ca saptamana viitoare sa mai aiba o runda de discutii cu Pro Romania si ALDE.

A ANUNTAT DATA marelui MACEL! Nimeni nu scapa! Celebra prezicatoare a oferit MAI MULTE DETALII

Prezicatoarea Maria Gheorghiu a facut o noua previziune care le da fiori tuturor! Aceasta a oferit detalii despreal Treilea Razboi Mondial. Iata ce se intampla cu Romania, in viziunea ei. Ultimul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )