Libnet.ro
UNICEF

19:45

Gabriela Firea: Asfaltam in Prelungirea Ghencea. Santierul a inceput in toamna anului trecut si trebuie sa fie gata anul viitor (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Asfaltam in Prelungirea Ghencea. Santierul a inceput in toamna anului trecut si trebuie sa fie gata anul viitor (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca a inceput asfaltarea in zona Prelungirea Ghencea. in acest sens, edilul general al Bucurestiului a publicat pe pagina sa de Facebook un videoclip in care se vede cum. continuă pe B1

Gabriela Firea: Asfaltam in Prelungirea Ghencea, imaginile vorbesc de la sine. Voi reactiona mereu in fata minciunii!

Primarul general al Capitalei a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca se asfalteaza in Prelungirea Ghencea. Gabriela Firea a atasat si un clip video pentru a intari cele afirmate, asta dupa ce fostul consilier general Ciprian Ciucu acuzase abandonarea acestui santier.

Gabriela Firea, la prezentarea propriului bilant de 4 ani: Cea mai mare realizare este ca am redat Primaria Capitalei bucurestenilor Ce s-a facut in ultimii 20 de ani in Voluntari este o mandrie nationala

Primarul general, Gabriela Firea, a postat marti pe pagina de Facebook propriul bilant, dupa 4 ani de la depunerea juramantului. Edilul a inceput cu prezentarea machetei spitalului metropolitan, promis inca din campania trecuta, dar nerealizat. Gabriela Firea spune ca infiintarea companiilor municipale este o mare realizare deoarece asa a smuls din ghearele firmelor capusa ale PNL-PDL primaria Capitalei. Despre stimulentele financiare date, calificate de unii drept pomeni electoare, Firea crede ca sunt necesare. in ceea ce priveste comparatia cu Voluntari, Firea spune ca ceea ce s-a intamplat in localitate in ultimii 20 de ani este o mandrie nationala.

Gabriela Firea, despre mandatul sau de primar: Cea mai mare realizare este ca am redat Primaria Capitalei bucurestenilor (VIDEO)

Gabriela Firea a publicat, marti, pe Facebook, un videoclip in care prezinta rezultatele celor patru ani de mandat in fruntea Primariei Capitalei. Firea a inceput prin a prezenta mancheta viitorului Spital.

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a dat autorizatie de demolare pentru o vila in stil neoromanesc, de circa 100 de ani, din Cotroceni Buldozerele au pus imobilul la pamant

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a dat autorizatie de demolare pentru o vila in stil neoromanesc, construita in urma cu circa 100 de ani, pe strada Dr. Frederic Joliot Curie numarul 22, din Cotroceni. Buldozerele au inceput deja demolarea cladirii, iar in prezent a ramas din casa doar un perete. Asociatia InCotroceni, formata din locuitori ai zonei, dar si mai multi arhitecti - Razvan Luscov, Iulia Stanciu, Raluca Munteanu - s-au mobilizat pentru a salva cladirea si cer autoritatilor explicatii despre distrugerea cartierului istoric. in loc, proprietarul vrea sa construiasca un bloc cu parter si 3 etaje. Nicusor Dan spune ca va ataca in instanta autorizatia de construire.

Orban, atac la adresa primarului Gabriela Firea: Bucurestiul si multe alte orase administrate de PSD sunt in comuna primitiva

Premierul Ludovic Orban a facut luni un atac indirect la adresa primarului gereral al Capitalei, Gabriela Firea dupa ce a sustinut municipiul Bucuresti si multe alte orase care au fost administrate de primari PSD sunt in comuna primitiva si nu au nicio legatura cu ceea ce reprezinta conceptul de smart city.

Nicusor Dan: Gabriela Firea n-are nicio legatura cu Capitala. A vrut sa conduca Bucurestiul pe modelul Primariei Voluntari (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR pentru functia de primar general al Capitalei, a prezentat, marti, bilantul administratiei Firea, in cadrul unei conferinte de presa pe care a organizat-o in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )