Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal la inmormantarea lui Corneliu Vadim Tudor

Antena3 Antena3,
Scandal la inmormantarea lui Corneliu Vadim Tudor

Fortele de ordine abia au facut fata sutelor de oameni adunati la cimitirul Ghencea Civil pentru a-l conduce pe fostul politician pe ultimul drum. Un barbat s-a urcat pe o baraca sa vada mai bine, iar la fata. continuă pe Antena3

Elena Udrea, reactie inversunata dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Imi este greu sa cred cat de putin umani mai suntem! Corneliu Vadim Tudor a jignit si calomniat, eu insami am fost tinta lui: tiganca, jidanca si curva. Cu toate acestea, sunt.

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

Corneliu Vadim Tudor si poluarea climatului public

Nu mi-am ascuns niciodata opiniile legate de rolul nociv al lui Corneliu Vadim Tudor in viata publica din Romania. Decesul sau provoaca necesare reflectii despre Romania comunista si cea post-comunista, despre manipularile cinice ale sentimentului national, despre xenofobie, despre populismul sovin si despre histrionism. Reiau aici un text de acum cativa ani pe tema ideologiei peremiste asa cum s-a configurat aceasta in retorica urii practicata ad nauseam de catre Corneliu Vadim Tudor.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

Reactia uluitoare a lui Mihai Morar la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit, astazi, la 65 de ani, dupa ce a facut infarct. Mihai Morar si-a exprimat regretul in legatura cu moartea tribunului. Corneliu Vadim Tudor a ajuns in aceasta dimineata la terapie int.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, Vadim era cult

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu spune ca, spre deosebire de nationalistii din prezent, Vadim Tudor era un om cult. El deplange moartea liderului PRM pe pagina de Facebook.

Nicu Alifantis: Ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor

Nicu Alifantis a spus luni, dupa anuntul decesului lui Corneliu Vadim Tudor, ca ne-a parasit un mare poet. ) ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor. Sincere condoleante familiei, Dumnezeu.

Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea. Hai, Moarte, sa bem o cafea

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara, dupa ce in cursul dupa-amiezei a fost transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace. Cu numai cateva zile inainte sa moara, Corneliu Vadim Tudor.

Nicolae Vacaroiu, despre Corneliu Vadim Tudor: Iubea mult oamenii. Era un om extraordinar de sensibil, nu tinea dusmanie. Condoleante pentru aceasta pierdere, nu numai familiei, ci intregii tari (VIDEO)

Nicolae Vacaroiu, presedintele Curtii de Conturi, fost premier al Romaniei si fost presedinte al Senatului, a spus joi ca Vadim Tudor iubea foarte mult oamenii, in special cei in nevoie. Corneliu Vadim Tudor va.

Familia si tara, pe primul loc in viata lui Corneliu Vadim Tudor. Ce alte pasiuni avea politicianul

Corneliu Vadim Tudor si-a iubit familia mai mult decat orice, iar pe mama sa a divinizat-o. O spun prietenii politicianului care isi aduc aminte ca lui Corneliu Vadim Tudor nu-i placea sa-si expuna sotia si pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )