Libnet.ro
UNICEF

12:00

Eugen Tomac a cerut ca un deputat PSD, condamnat penal, sa fie dat afara din Parlament pentru ca nu are dreptul sa voteze. Solicitarea, ignorata de Florin Iordache (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac a cerut ca un deputat PSD, condamnat penal, sa fie dat afara din Parlament pentru ca nu are dreptul sa voteze. Solicitarea, ignorata de Florin Iordache (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a cerut in plenul reunit al Parlamentului ca deputatul PSD Octavian Goga sa fie dat afara din sala, deoarece acesta e condamnat penal si nu are dreptul sa voteze. Cererea lui Tomac. continuă pe B1

Eugen Tomac: PSD propune un buget al recesiunii, care nu solutioneaza niciuna dintre problemele mari ale Romaniei. Este bugetul catastrofa marca Dragnea

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat ca parlamentarii din partidul pe care il conduce au pregatit aproximativ 2500 de amendamente la Legea bugetului pe 2019. intr-o postare pe Facebook, Tomac ii critica pe.

Eugen Tomac (PMP): Guvernantii si-au pus toti primarii in cap, inclusiv pe cei din PSD

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, le-a transmis guvernantilor, miercuri, in cadrul dezbaterilor din Parlament asupra proiectului de buget, ca au reusit sa-i supere pe toti primarii,.

EUGEN TOMAC: Cei care au elaborat ordonanta lacomiei trebuiau arestati

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca, intr-un stat in care se respecta regulile de piata, aceia care au elaborat OUG 114 trebuiau arestati.

Atac fara precedent la adresa Uniunii Europene, din partea unui deputat PSD: Franta si Germania, stapani care ne calaresc

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a lansat un atac fara precedent la adresa Uniunii Europene si a unor tari precum Germania si Franta, numindu-le stapani care ne calaresc, iar despre presedintele Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )