Libnet.ro
UNICEF

13:45

Calcule. Cum arata aritmetica parlamentara inainte de votul pentru sefia Senatului. Functia, dorita de trei alesi

Adevărul Adevărul,
Calcule. Cum arata aritmetica parlamentara inainte de votul pentru sefia Senatului. Functia, dorita de trei alesi

Senatorii isi vor alege azi noul presedinte, in cursa pentru aceasta functie fiind inscrisi Teodor Melescanu, membru al ALDE sustinut de PSD, Alina Gorghiu PNL) si Ion Popa ALDE). Prima sansa o are Melescanu din moment ce PSD mai are nevoie de doar un vot, adica al lui Melescanu, pentru a avea majoritatea in Senat. continuă pe Adevărul

TARICEANU, DESPRE VOTUL PENTRU SEFIA SENATULUI: Daca Melescanu accepta candidatura sustinut de PSD, isi asuma niste consecinte

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca, in ceea ce priveste votul pentru sefia Senatului, este convins ca membrii formatiunii isi vor respecta onoarea. Tariceanu a spus ca, daca Teodor Melescanu accepta candidatura pentru aceasta functie sustinut de PSD, desi nu are acordul ALDE, isi asuma niste consecinte.

Tensiune dupa votul pentru un loc in board-ul FP

Florian Munteanu: Administratorul Fondului trebuie sa aiba o abordare echidistanta, sa nu favorizeze niciun candidat, si sa aplice legile in vigoare la data adunarii actionarilor * Fondul Proprietatea: Nu exista un fundament legal pentru a putea spune ca cel mai ridicat procentaj de voturi duce la numirea persoanei respective, intr-un astfel caz Votul de saptamana trecuta pentru o pozitie de membru in Comitetul Reprezentantilor Fondului Proprietatea FP) a starnit tensiune in piata, in conditiile in care, pentru locul lasat liber de Sorin Mandrutescu, Frankiln Templeton, administratorul Fondului, a decis o noua convocare a actionarilor in care acestia sa-si exprime optiunea pentru ocuparea fotoliului vacant.

VOTUL PENTRU SEFIA SENATULUI S-A INCHEIAT: Se organizeaza turul doi pentru alegerea presedintelui Senatului

ACTUALIZARE - Senatorul Teodor Melescanu a obtinut marti cele mai multe voturi - 67 - pentru functia de presedinte al Senatului. Alina Gorghiu a obtinut 49, urmand sa se organizeze un tur doi, care se va disputa intre cei doi candidati. --- in cursa pentru sefia Senatului, loc ramas vacant dupa demisia lui Calin Popescu Tarceanu, s-au inscris Teodor Melescanu - sustinut de PSD, Alina Gorghiu - propusa de PNL si Ion Popa de la ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )