Libnet.ro
UNICEF

08:45

Se organizeaza turul doi pentru alegerea presedintelui Senatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Se organizeaza turul doi pentru alegerea presedintelui Senatului

ACTUALIZARE - Iani Popa a anuntat ca senatorii ALDE o vor sustine in turul doi pe Alina Gorghiu. --- *ACTUALIZARE - Senatorul Teodor Melescanu a obtinut marti cele mai multe voturi - 67 - pentru functia de presedinte al Senatului. Alina Gorghiu a obtinut 49, urmand sa se organizeze un tur doi, care se va disputa intre cei doi candidati. --- in cursa pentru sefia Senatului, loc ramas vacant dupa demisia lui Calin Popescu Tarceanu, s-au inscris Teodor Melescanu - sustinut de PSD, Alina Gorghiu - propusa de PNL si Ion Popa de la ALDE. continuă pe Ziarul Bursa

VOTUL PENTRU SEFIA SENATULUI S-A INCHEIAT: Se organizeaza turul doi pentru alegerea presedintelui Senatului

ACTUALIZARE - Senatorul Teodor Melescanu a obtinut marti cele mai multe voturi - 67 - pentru functia de presedinte al Senatului. Alina Gorghiu a obtinut 49, urmand sa se organizeze un tur doi, care se va disputa intre cei doi candidati. --- in cursa pentru sefia Senatului, loc ramas vacant dupa demisia lui Calin Popescu Tarceanu, s-au inscris Teodor Melescanu - sustinut de PSD, Alina Gorghiu - propusa de PNL si Ion Popa de la ALDE.

TARICEANU: Alegerea presedintelui Senatului s-a facut cu incalcarea prevederilor regulamentului

Liderul grupului senatorial al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti, dupa ce Teodor Melescanu a fost votat presedinte al Senatului, ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru modul in care acesta a fost ales.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )