Libnet.ro
UNICEF

09:00

SCAUNUL CA BUMERANG ALDE nu poate sa scape de presedintia Senatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SCAUNUL CA BUMERANG ALDE nu poate sa scape de presedintia Senatului

Teodor Melescanu, noul presedinte al Senatului, se da in stamba: inainte de a fi membru de partid, sunt roman Teodor Melescanu, propus de PSD la sefia Senatului, a fost ales, ieri, presedintele acestei camere parlamentare, in cadrul unui al doilea tur de scrutin, obtinand 73 de voturi. Alina Gorghiu PNL), principala sa contracandidata, a primit 59 de voturi. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: il sustinem in continuare pe Teodor Melescanu la presedintia Senatului

Viorica Dancila a declarat, luni, dupa CEx, ca PSD il sustine in continuare pe Teodor Melescanu pentru presedintia Senatului.

ALDE il sustine pe candidatul PNL in al doilea tur pentru presedintia Senatului

Grupul ALDE il sustine pe candidatul PNL Alina Gorghiu in al doilea tur de scrutin pentru presedintia Senatului, a anuntat in plenul forului legislativ Ion Popa, senator ALDE, care a candidat la aceasta.

Senatorii UDMR o vor vota pe Alina Gorghiu pentru presedintia Senatului

Senatorii UDMR o vor vota pe Alina Gorghiu pentru presedintia Senatului, pozitia Uniunii fiind aceea ca trebuie depusa cat mai repede motiunea de cenzura.

Senatorii urmeaza sa voteze astazi succesorul lui Tariceanu in fruntea Senatului. Teodor Melescanu si Alina Gorghiu isi disputa a doua pozitie in stat

Senatorii ar urma sa voteze marti succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, potrivit unei decizii adoptate in Biroul Permanent saptamana trecuta. Batalia ar urma sa fie data intre fostul ministru de externe Teodor Melescanu, care este sustinut de PSD si risca astfel sa fie dat afara din ALDE, si liberala Alina Gorghiu care ar beneficia de sprijinul UDMR si PMP.

Senat: Melescanu, exclus din ALDE; grupul, desfiintat; presedintele Senatului - notificat

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat miercuri in plenul Senatului ca Teodor Melescanu nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )