Libnet.ro
UNICEF

05:15

Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului

ACTUALIZARE - Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului, cu 73 de voturi pentru, in timp ce Alina Gorghiu a obtinut doar 59 de voturi --- *ACTUALIZARE - Alina Gorghiu considera ca PSD ar fi putut oricand sa propuna un candidat din partid la conducerea Camerei Superioare, nu pe senatorul ALDE Teodor Melescanu. continuă pe Ziarul Bursa

Teodor Melescanu a fost ales presedintele Senatului

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, pre.

Dancila, dupa ce Melescanu a fost ales sef al Senatului: Votul certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate in Parlament Avem curajul sa venim la vot cu un nou guvern

Premierul Viorica Dancila spune ca votul dat marti in Parlament pentru alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate in Parlament, iar social-democratii au curajul si increderea sa vina la vot cu un nou guvern.

Teodor Melescanu, noul sef al Senatului? Calin Popescu Tariceanu il ameninta cu excluderea

Teodor Melescanu a obtinut cele mai multe voturi pentru preluarea functiei de presedinte al Senatului 67 de voturi). Senatorul a fost urmat de Alina Gorghiu, cu 49 de voturi. intrucat nu s-au intrunit voturile majoritatii, se va organiza al doilea tur de scrutin. Calin Popescu Tariceanu a anutat ca il va exclude pe Melescanu din .

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

Teodor Melescanu este noul presedinte al Senatului, dupa ce a invins-o in turul 2 pe Alina Gorghiu

UPDATE:Teodor Melescanu a fost ales noul presedinte al Senatului dupa ce a obtinut 73 de voturi, cu 6 mai multe decat in primul tur. in schimb, candidata opozitiei, Alina Gorghiu a strans doar 59 de.

VIDEO Melescanu, ales presedinte al Senatului: Sunt membru ALDE si voi depune eforturile pentru continuarea actului de guvernare Colaborarea cu PSD trebuie sa continue Tariceanu anunta ca sesizeaza CCR

Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului, dupa ce a fost propus pentru aceasta functie de PSD, dupa demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Melescanu a fost ales in al doilea tur cu 73 de voturi in timp ce contracandidata sa Alina Gorghiu, sustinuta de PNL, a obtinut 59 de voturi. Astfel, social democratii au reusit sa-si impuna candidatul desi nu aveau numarul necesar de voturi pentru validarea acestuia. Grupul PSD a avut 67 de voturi iar diferenta de sase voturi a venit de la senatorii ALDE, sustin sursele HotNews. ro.

Prima declaratia a lui Melescanu, dupa ce a fost votat presedintele Senatului: Dau asigurari pentru cei care m-au atacat ca voi fi un presedinte echilibrat

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi pentru. Multumesc celor care m-au votat si vreau sa dau asigurari.

Teodor Melescanu, despre Tariceanu: Aduceti-va aminte ca domnul Tariceanu a fost propus de catre grupul PSD si ales presedintele Senatului

Senatorul Teodor Melescanu a declarat ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost propus de catre grupul PSD la sefia Senatului si ales presedintele acestui for legislativ. Nu e vorba de nicio.

Teodor Melescanu, noul presedinte al Senatului

Niciunul dintre candidatii la presedintia Senatului nu a reusit sa obtina postul din primul tur. Teodor Melescanu a obtinut 67 de voturi, cu unul mai putin decat necesarul pentru victorie, in timp ce Alina Go.

Teodor Melescanu a scapat porumbelul. Cum ar fi fost tradat Tariceanu

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a sustinut ca patru senatori de la ALDE au fost alaturi de el la plenul de marti, trei votand pentru a prelua conducerea Camerei superioare iar al patrulea s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )