Libnet.ro
UNICEF

09:00

Deputat USR: Decizia CCR serveste interesele infractorilor precum Dragnea si Nutu Camataru. PSD va justifica amnistia si gratierea prin aceasta decizie

Adevărul Adevărul,
Deputat USR: Decizia CCR serveste interesele infractorilor precum Dragnea si Nutu Camataru. PSD va justifica amnistia si gratierea prin aceasta decizie

Decizia Curtii Constitutionale rastoarna intreaga arhitectura a sistemului judiciar din Romania, deoarece Curtea s-a transformat singura intr-o supra-instanta juridica care anuleaza decizii definitive ale Curtii de Apel Bucuresti, explica liderul USR, Lucian Stanciu Viziteu. continuă pe Adevărul

UPDATE USR, despre decizia CCR privind protocoalele SRI: Presedintele sa convoace de urgenta referendumul privind justitia

USR ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa convoace de urgenta referendumul pe justitie, criticand decizia Curtii Constitutionale privind protocoalele dintre pacrhete si SRI. USR mai sustine ca decizia CCR ar putea sta la baza unei noi initiative legislative PSD-ALDE care sa duca la nulitatea probelor obtinute cu ajutorul SRI si la revizuirea unor sentinte definitive.

Cristina Pruna, deputat USR: Primele victime ale Ordonantei Lacomiei sunt minerii de la Complexul Energetic Oltenia

Cristina Pruna, deputat USR, sustine ca minerii de la Complexul Energetic Oltenia sunt primele victime ale guvernului PSD-ALDE, dupa adoptarea OUG 114/2018, prin care s-a plafonat pretul energiei electrice si al gazelor naturale si s-a impus si o taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor care activeaza in acest sector.

Reactia lui Calin Popescu-Tariceanu, dupa decizia CCR despre neconstitutionalitatea protocoalelor secrete

Calin Popescu-Tariceanu a reactionat dupa decizia CCR privind conflictul legat de protocoalele cu SRI. Decizia CCR eu o consider, as spune, fireasca in contextul in care aprecierile generale pe care le-am.

Parchetul General, reactie la decizia CCR:Are putere numai pentru viitor

Parchetul General a reactionat dupa ce CCR a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Ministerul Public, ca urmare a protocoalelor dintre parchet si SRI. Parchetul General a subliniat ca decizia CCR are putere numai pentru viitor, anuntand ca va cauta solutii optime dupa publicarea motivarii.

Pretext pentru amnistie? Lider PSD: Decizia CCR, logica si foarte normala, trebuie urmata de o ordonanta sau de o hotarare

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca decizia CCR referitoare la protocoale este una logica si foarte normala, dar trebuie urmata o decizie, o ordonanta sau o hotarare care sa stabileasca ce se intampla cu dosarele cu sentinte definitive.

Codrin Stefanescu: Decizia CCR trebuie urmata de o ordonanta sau de o hotarre

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a declarat, miercuri, ca decizia CCR trebuie urmata de o ordonanta sau o hotarare care sa stabileasca ce se intampla cu dosarele cu sentinte definitive. in opinia lui Stefanescu tot ceea ce s-a intamplat pe baza acestor protocoale este nul.

Codrin Stefanescu: Decizia CCR, logica si foarte normala intr-un stat democratic

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri, ca decizia CCR referitoare la protocoale este una logica si foarte normala, dar trebuie urmata o decizie, o ordonanta sau o hotarare ca.

Toader: Nu m-a surprins deloc decizia CCR de azi / Trebuie sa intram ntr-o stare de normalitate normativa

Tudorel Toader a declarat, miercuri, ca nu a fost surprins de decizia CCR de miercuri, pentru ca, potrivit ministrului, justitia trebuie sa se realizeze in baza legii, iar organele judiciare, parchet, procurori, judecatori, participanti, nu emit norme juridice cu putere de lege. Toader a mai spus ca dupa aceasta decizie tara trebuie sa intre intr-o sare de normalitate, relateaza Mediafax.

Fost membru CSM, despre decizia CCR pe protocoale: Conduce la cresterea numarului de contestatii in anulare

Toni Neacsu, fost membru CSM, a spus ca decizia CCR privind conflictul intre Parlament si Ministerul Public poate conduce la cresterea numarului de contestatii in anulare impotriva deciziilor definitive, in.

Stelian Ion, despre decizia CCR privind protocoalele SRI: Nu cred ca au ajuns acolo unde voia puterea, sa desfiinteze toate hotarrile judecatoresti care i vizeaza

Deputatul USR Stelian Ion a comentat, referitor la decizia Curtii Constitutionale privind protocoalele dintre parchete si SRI, ca judecatorii au admis doar partial sesizarea facuta de PSD si ca actuala putere nu si-a atins obiectivul de a se ajunge la desfiintarea tuturor hotararilor judecatoresti din dosarele care ii vizeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )