Libnet.ro
UNICEF

19:00

Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern. Amnistia si gratierea - erori grave pentru Romania

B1 B1,
Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern. Amnistia si gratierea - erori grave pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, daca tot premierul Viorica Dancila i-a cerut de atatea ori sa colaboreze, a decis sa accepte invitatia. Prin urmare, va merge la sedintele de Guvern. Cred ca. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de guvern / Despre OUG pe amnistie si gratiere: Ar fi o eroare foarte grava

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Viena, ca a constatat din partea premierului Viorica Dancila o dorinta de colaborare astfel incat va participa la sedintele de guvern.

Iohannis: Voi merge la toate sedintele de Guvern. Presedintele ameninta PSD cu referendumul pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Viena, ca va merge la toate sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. Seful statului a lasat de inteles ca ar putea declansa si referendumul pe Justitie.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va merge la sedintele de Guvern, dupa ce a constatat o dorinta de colaborare din partea prim-ministrului Viorica Dancila.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru.

SONDAJ Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?

Presedintele Iohannis a anuntat ca va participa la sedintele de guvern si a calificat o eventuala OUG pentru amnistie si gratiere drept o eroare foarte grava pentru romani. Sefa guvernului a raspuns spunand ca il va invita pe presedinte la sedinta de guvern daca va considera necesar acest lucru. Iar deputatul Florin Iordache a spus ca Iohannis la guvern isi ia notite si cu asta basta. Sondaj HotNews. ro: Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?.

Iohannis: Dancila m-a invitat sa colaboram, asa ca voi colabora - Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, daca tot premierul Viorica Dancila i-a cerut de atatea ori sa colaboreze, a decis sa accepte invitatia. Prin urmare, va merge la sedintele de Guvern. Cred ca.

Grebla: Presedintele ar ncalca principiul competentelor institutiilor daca ar merge la toate sedintele de guvern

Secretarul sgeneral al Guvernului, Toni Grebla, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca prezenta presedintelui Klaus Iohannis la toate sedintele Executivului ar echivala cu incalcarea principiului competentelor partajate ale institutiilor, autoritatilor si puterilor statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )