Libnet.ro
UNICEF

15:45

Iohannis: Voi merge la toate sedintele de Guvern. Presedintele ameninta PSD cu referendumul pe Justitie

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Voi merge la toate sedintele de Guvern. Presedintele ameninta PSD cu referendumul pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Viena, ca va merge la toate sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. Seful statului a lasat de inteles ca ar putea declansa si referendumul pe Justitie. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va merge la sedintele de Guvern, dupa ce a constatat o dorinta de colaborare din partea prim-ministrului Viorica Dancila.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru.

VIDEO Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de guvern / Despre OUG pe amnistie si gratiere: Ar fi o eroare foarte grava

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Viena, ca a constatat din partea premierului Viorica Dancila o dorinta de colaborare astfel incat va participa la sedintele de guvern.

Grebla: Presedintele ar ncalca principiul competentelor institutiilor daca ar merge la toate sedintele de guvern

Secretarul sgeneral al Guvernului, Toni Grebla, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca prezenta presedintelui Klaus Iohannis la toate sedintele Executivului ar echivala cu incalcarea principiului competentelor partajate ale institutiilor, autoritatilor si puterilor statului.

Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern. Amnistia si gratierea - erori grave pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, daca tot premierul Viorica Dancila i-a cerut de atatea ori sa colaboreze, a decis sa accepte invitatia. Prin urmare, va merge la sedintele de Guvern. Cred ca.

SONDAJ Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?

Presedintele Iohannis a anuntat ca va participa la sedintele de guvern si a calificat o eventuala OUG pentru amnistie si gratiere drept o eroare foarte grava pentru romani. Sefa guvernului a raspuns spunand ca il va invita pe presedinte la sedinta de guvern daca va considera necesar acest lucru. Iar deputatul Florin Iordache a spus ca Iohannis la guvern isi ia notite si cu asta basta. Sondaj HotNews. ro: Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?.

Iohannis: Dancila m-a invitat sa colaboram, asa ca voi colabora - Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, daca tot premierul Viorica Dancila i-a cerut de atatea ori sa colaboreze, a decis sa accepte invitatia. Prin urmare, va merge la sedintele de Guvern. Cred ca.

Klaus Iohannis anunta de la Viena ca va merge la sedintele de guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti dimineata, la Viena, ca a decis sa mearga la sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea, despre care a spus ca ar fi o eroare grava pentru Romania.

Iordache: Iohannis e distrugator. Sa ia un pix si un carnetel si sa mearga la Guvern. Sa declanseze si referendumul: o sa vada ca cetatenii vor altceva

Deputatul PSD Florin Iordache a ironizat intentia presedintelui Klaus Iohannis de a participa la toate sedintele de Guvern pentru a bloca ordonanta de amnistie si gratiere pregatita de PSD. Iordache i-a cerut presedintelui sa declanseze referendumul pe Justitie. Ameninta si nu face nimic. De ce nu-l declanseaza? O sa vada ca cetatenii vor altceva, a spus Iordache la Digi 24.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )