Libnet.ro
UNICEF

14:15

Kelemen Hunor: Orice discutie despre amnistie si gratiere trebuie inchisa in acest moment

B1 B1,
Kelemen Hunor: Orice discutie despre amnistie si gratiere trebuie inchisa in acest moment

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, este de parere ca orice discutie pe tema amnistiei si gratierii ar trebui inchisa deoarece acesta nu este momentul oportun. Gratierea intra in politica penala a. continuă pe B1

Kelemen Hunor: Orice discutie despre amnistie si gratiere trebuie nchisa n acest moment

Presedintele UDMR Kelemen Hunor este sceptic in ceea ce priveste planurile PSD de a da o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea si spune ca, in acest moment, orice discutie pe aceasta tema ar trebui inchisa.

UPDATE Iohannis, despre amnistie si gratiere: Este o catastrofa / Nu a existat niciodata asa ceva n Romnia, nici pe vremea comunistilor

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti seara, intrebat despre o Ordonanta amnistie si gratiere, la o dezbatere cu tinerii, ca este o catastrofa si ca nu a existat niciodata asa ceva in Romania, nici macar pe vremea comunistilor. Daca a dat Ceausescu decret de gratiere a fost sa arate ca este marinimos, dar in niciun caz sa albeasca dosarele colegilor de partid, a afirmat Iohannis, avertizand ca democratia este in pericol.

Adrian Severin, condamnat la inchisoare pentru luare de mita, despre amnistie si gratiere: E absolut necesara.Haideti sa ne impacam, nu mai putem face diferente

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta si luare de mita, a vorbit vineri despre proiectul pentru amnistie si gratiere, spunand ca este absolut necesar pentru Romania si pentru revenirea la o atmosfera calma. Acesta a explicat ca, desi nu il intereseaza, ar fi foarte bine sa se traga linie si toata lumea sa se impace.

Kelemen Hunor avertizeaza ca amnistia si gratierea ar putea rupe majoritatea in Parlament: Cand Iliescu l-a gratiat pe Cozma, lucrurile au luat o alta turnura

Liderul UDMR Kelemen Hunor se opune ordonantei de amnistie si gratiere. Ura si dezbinarea in societatea romaneasca sunt atat de mari, incat cu o astfel de discutie faci si mai rau, a spus liderul UDMR la Adevarul Live. Hunor a reamintit un episod din 2004, cand Ion Iliescu l-a gratiat pe Miron Cozma, apoi PSD a pierdut majoritatea in Parlament, dupa ce UDMR si PUR partidul condus de Dan Voiculesu) au trecut de partea Aliantei DA.

CATALIN RADULESCU DESPRE AMNISTIE SI GRATIERE: OUG trebuie sa cuprinda si faptele de coruptie

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, luni, ca faptele de coruptie trebuie incluse in ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea.

Dragnea: Se vorbeste in Romania despre amnistie si gratiere ca si cum s-ar vorbi ca avem vreo bomba atomica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca tema amnistiei si gratierii trebuie abordata, pentru ca acest subiect sa fie inchis, intrucat PSD si ALDE au si obligatia de a repara nedreptatile. Se.

Ministrul Justitiei, noi precizari despre amnistie si gratiere

Update:Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi precizari despreOUG pe amnistie si gratiere. Toader a prcizat ca nu vrea ca afirmatiile sale sa fie scoase din context si sa rezulte altceva.

Voteaza UDMR motiunea de cenzura a Opozitiei? Kelemen Hunor, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Liderul UDMR Kelemen Hunor va analiza, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, motiunea de cenzura prin care Opozitia incearca sa rastoarne Guvernul Dancila. Cum vor vota parlamentarii maghiari? Cum au decurs negocierile cu PNL si USR? De asemenea, Kelemen Hunor va vorbi si despre oportunitatea unei ordonante de urgenta privind gratierea si amnistia.

Voteaza UDMR motiunea de cenzura a Opozitiei? Kelemen Hunor, la Adevarul Live

Liderul UDMR Kelemen Hunor va analiza, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, motiunea de cenzura prin care Opozitia incearca sa rastoarne Guvernul Dancila. Cum vor vota parlamentarii maghiari? Cum au decurs negocierile cu PNL si USR? De asemenea, Kelemen Hunor va vorbi si despre oportunitatea unei ordonante de urgenta privind gratierea si amnistia.

Kelemen Hunor: Opozitia nu-si doreste sa guverneze. Ei sunt in competitie: USR cu PNL, PNL cu PMP, toata lumea cu Ciolos. Amnistia si gratierea dezbina

Liderul UDMR Kelemen Hunor a analizat, la Adevarul Live, motiunea de cenzura prin care Opozitia incearca sa rastoarne Guvernul Dancila. Cum vor vota parlamentarii maghiari? Cum au decurs negocierile cu PNL si USR? De asemenea, Kelemen Hunor a vorbit si despre oportunitatea unei ordonante de urgenta privind gratierea si amnistia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )