Libnet.ro
UNICEF

17:00

Presedintele ICCJ, declaratie privind amnistia si gratierea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele ICCJ, declaratie privind amnistia si gratierea

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, spune, despre o eventuala Ordonanta de Urgenta privind aministia si gratierea, ca un astfel de act normativ ar trebui elaborat dupa ample studii sociologice, criminologice, cu consultarea situatiilor infractionale, cu stabilirea exacta a infractiunilor care ar merita sa beneficieze de astfel de acte de clementa. Stau si ma intreb daca intr-o societate atat de scindata, de fragmentata, de polarizata, momentul ar fi tocmai cel mai potrivit, a afirmat Tarcea intr-un interviu pentru Realitatea TV, scrie News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele iCCJ, declaratie privind amnistia si gratierea

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, spune, despre o eventuala Ordonanta de Urgenta privind aministia si gratierea, ca un astfel de act normativ ar trebui elaborat dupa ample studii sociologice, criminologice, cu consultarea situatiilor infractionale, cu stabilirea exacta a infractiunilor care ar merita sa beneficieze de astfel de acte de clementa. Stau si ma intreb daca intr-o societate atat de scindata, de fragmentata, de polarizata, momentul ar fi tocmai cel mai potrivit, a afirmat Tarcea intr-un interviu pentru Realitatea TV, scrie News. ro.

Ora 16.00. Prima reactie a presedintelui in legatura cu ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea

Presdintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 16. Seful statului si premierul Viorica Dancila au discutat, ieri, la Palatul Cotroceni, timp de 40 de minute, dupa mai multe luni in care n-au avut dialog.

Blaga, despre OUG privind amnistia si gratierea: Eu, care inca am probleme in justitie, m-ati auzit pronuntandu-ma pe o tema legata de justitie?

Fostul copresedinte PNL, Vasile Blaga, a fost intrebat cum vede posibilitatea ca Guvernul sa emita o Ordonanta de Urgenta privind aministierea si gratierea unor fapte de corupie si a spus ca el, care are inca probleme in justitie, nu s-a pronuntat in ultimul an si jumatate pe acest subiect si nu se va pronunta.

Claudiu Manda, despre OUG privind amnistia si gratierea: Fake news

Presedintele Comisiei de control asupra activitatii SRI,Claudiu Manda, spune ca Guvernul Dancila nu va da vreo Ordonanta privind aministia si gratierea. Cred ca este un fake news aceasta.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la Palatul Cotroceni: Premierul a fost chemat de presedinte pentru a da explicatii privind amnistia si gratierea (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se va deplasa miercuri la Palatul Cotroceni unde incepand cu ora 10:30 se va intalni cu Klaus Iohannis dupa ce presedintele a chemat-o pentru a da explicatii despre politicile.

Presedintele ICCJ, despre amnistie si gratiere: Un astfel de act normativ ar trebui elaborat dupa ample studii sociologice, criminologice, cu consultarea situatiilor infractionale. Efectele se rasfrang asupra intregii societati

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, spune, despre o eventuala Ordonanta de Urgenta privind aministia si gratierea, ca un astfel de act normativ ar trebui elaborat dupa ample studii sociologice, criminologice, cu consultarea situatiilor infractionale, cu stabilirea exacta a infractiunilor care ar merita sa beneficieze de astfel de acte de clementa.

Presedintele ICCJ, despre amnistie si gratiere: Un astfel de act normativ ar trebui elaborat dupa ample studii

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, spune, despre o eventuala Ordonanta de Urgenta privind aministia si gratierea, ca un astfel de act normativ ar trebui elaborat dupa ample studii sociologice, criminologice, cu consultarea situatiilor infractionale, cu stabilirea exacta a infractiunilor care ar merita sa beneficieze de astfel de acte de clementa.

Forumul Judecatorilor din Romania, apel catre Guvernul Romaniei impotriva unei OUG pe amnistie si gratierea unor pedepse

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania FJR) solicita Guvernului sa renunte la orice intentie de adoptare netransparenta a vreunui proiect care sa afecteze capacitatea institutionala de lupta impotriva infractionalitatii. Cererea a fost facuta publica in contextul zvonurilor adoptarii unei OUG privind amnistia/gratierea unor pedepse de catre Guvernul Dancila.

OUG privind amnistia, aruncata in curtea Guvernului

Legea nr. 183/2018 privind abilitatea Guvernului de a emite ordonante a fost publicata, ieri, in Monitorul Oficial. Actul normativ aprobat de Parlament si promulgat de presedintele Klaus Iohannis prin decretul nr. 550 din 17 iulie 2018 stabileste domeniile in care, pe perioada vacantei Legislativului, guvernul poate emite ordonante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )