Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sedinta n Coalitie dupa amiaza pe legile justitiei. Dragnea vrea rapid o solutie pe tema amnistiei si gratierii

Hotnews Hotnews,
 Sedinta n Coalitie dupa amiaza pe legile justitiei. Dragnea vrea rapid o solutie pe tema amnistiei si gratierii

Liderii Coalitiei se intalnesc joi pentru a discuta despre amnistie si gratiere, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Liviu Dragnea a discutat in cursul zilei de joi cu Tariceanu timp de de ore si urmeaza sa aiba o noua intrevedere impreuna cu ministrul Justitiei despre ordonanta privind modificarea legilor Justitiei. Potrivit surselor citate se asteapta o decizie privind forma finala a ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei a terminat proiectul OUG pe legile justitiei. Ce se intampla acum

Tudorel Toader,Ministrul Justitiei a anuntat astazi, 4 octombrie, ca proiectul de ordonanta de urgenta cu privire la legile justitiei este gata si va fi trimis catre Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Tudorel Toader a fost intrebat daca proiectul de ordonanta cu privire la legile justitiei a fost finalizat si a raspuns afirmativ. Da. Si il [] .

Toader anunta ca proiectul de ordonanta privind legile justitiei este gata si va fi trimis joi la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi ca proiectul de ordonanta de urgenta privind legile justitiei este gata si va fi trimis in aceeasi zi la CSM, scrie Agerpres.

Tudorel Toader vorbeste despre o posibila OUG pe legile justitiei: Sunt cateva solutii pe care le am in vedere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca Guvernul ar putea adopta o ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Referindu-se la dezbaterile care au avut loc in Parlamentul European cu.

Toader anunta o posibila ordonanta de urgenta care sa coreleze legile justitiei cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca va discuta cu reprezentantii Comisiei de la Venetia si ca are cateva solutii pentru o posibila ordonanta de urgenta ca sa coreleze legile justitiei cu recomandarile acestora.

Surse: Dragnea si Timmermans au vorbit marti dupa-amiaza la telefon. Ce i-a spus liderul PSD oficialului european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a sunat, marti dupa-amiaza, pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, dupa acuzatiile oficialului european in cadrul dezbaterii de luni din Parlamentul.

Iohannis a promulgat sub protest inca una dintre Legile Justitiei: Reprezinta un regres

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat inca una dintre Legile Justitiei, mai exact modificarile aduse Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii.

Iohannis a promulgat inca una dintre Legile Justitiei: Nu sustin modificarile! Este un regres pentru democratia din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a mai promulgat una dintre Legile Justitiei. Este vorba despre cea de-a doua lege din pachet, legea 317, cea care schimba din temelii organizarea Consiliului Superior al.

Dragnea, Tariceanu si Toader, intalnire privitoare la legile justitiei

Liderii coalitiei de guvernare Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu s-au intalnit astazi cu ministrul Tudorel Toader pentru a discuta despre textul ordonantei de urgenta pe tema legilor Justitiei.

Tariceanu, dupa intalnirea coalitiei: Toader a prezentat OUG privind legile Justitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi, dupaintalnirea din coalitia de guvernare, ca ministrul Justitiei a facut o prezentare a ordonantei de urgenta care va prelua o serie.

Dezbaterea despre legile justitiei ramane eminamente tehnica

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, reactioneaza dupa declaratiile prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a facut apel la autoritatile romane sa regandeasca cursul pe care l-au luat in privinta legislatiei din justitie, Negrescu sustinand ca discutiile din Parlamentul European sunt evident politice, dar nu exista o alta expresie mai buna a democratiei decat printr-un dialog real, onest si necesar intre reprezentantii cetatenilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )