Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fost ministru al Sanatatii reactioneaza la GAFA lui Dancila: Nu o sa ajungem foarte departe cu glumite si mistouri (FOTO,VIDEO)

B1 B1,
Fost ministru al Sanatatii reactioneaza la GAFA lui Dancila: Nu o sa ajungem foarte departe cu glumite si mistouri (FOTO,VIDEO)

Vlad Voiculescu, fostul ministru al sanatatii, a precizat ca nu gafele premierului Dancila sunt principala problema a crizei de imunoglobulina, ci masurile domnilor Bodog, Buicu, Grindeanu, Tudose si. continuă pe B1

Fost ministru al sanatatii, reactioneaza la GAFA lui Dancila: Nu o sa ajungem foarte departe cu glumite si mistouri (FOTO,VIDEO)

Vlad Voiculescu, fostul ministru al sanatatii, a precizat ca nu gafele premierului Dancila sunt principala problema a crizei de imunoglobulina, ci masurile domnilor Bodog, Buicu, Grindeanu, Tudose si.

Bodog, fost ministru al Sanatatii: Sunt facut tapul ispasitor pentru criza de imunoglobulina. Ministerul Sanatatii a intreprins toate demersurile legale pentru rezolvarea situatiei

Fostul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, a scris, joi, peFacebook, ca Ministerul Sanatatii a intreprins toate demersurile legale agreate impreuna cu partenerii de dialog pentru rezolvarea crizei de imunoglobulina, inlaturand acuzatiile nefondate care i se aduc, fiind facut tapul ispasitor pentru criza.

Razvan Nicolescu, fost ministru al energiei, crede ca nu se va mai realiza proiectul BRUA, dar ca ar putea sa apara un alt proiect, care se numeste BRUSA: Bulgaria-Romania-Ungaria-Slovacia-Austria

Razvan Nicolescu, senior-expert in cadrul Deloitte si fost ministru al Energiei, crede ca proiectul conductei BRUA Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria) nu se va realiza, insa ar putea aparea un alt proiect numit BRUSA Bulgaria-Romania-Ungaria-Slovacia-Austria). O sa va spun foarte sincer, cred ca prima parte din BRUA, acea conducta Podisor-Recas, sta in puterile noastre sa o realizam. Iar daca nu se va realiza, nu se va realiza din motive de acces la terenuri, din motive cu care se confrunta si cei care vor sa faca autostrazi in Romania si alte proiecte mari de investitii. Dar eu cred ca prima faza din BRUA, cea de pe teritoriul romanesc, se va realiza, a declarat Razvan Nicolescu, in cadrul forumului Tranzitie Inteligenta catre un Sector Energetic Digitalizat si Sustenabil.

Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Un alt fost ministru urmeaza sa intre in cursa

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministrul al Sanatatii in guvernul Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD in cadrul Congresului care a avea loc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4209 seconds )