Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta, despre excluderea lui Chirica: Dragnea, ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu, face curatenie in partid pe principiul niciun pesedist sa nu ramana in PSD

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre excluderea lui Chirica: Dragnea, ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu, face curatenie in partid pe principiul niciun pesedist sa nu ramana in PSD

Fostul lider al PSD Victor Ponta comenteaza intr-o postare pe Facebook excluderea primarului Iasiului Mihai Chirica din partid, spunand ca acesta a fost exclus pentru ca a sprijinit Guvernul Tudose, tot asa cum el a fost exclus pentru sprijinul fata de Guvernul Grindeanu, concluzia sa find ca Dragnea, ca ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu, face curatenie in partid pe principiul niciun pesedist nu mai trebuie sa ramana in PSD. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre excluderea din PSD a lui Mihai Chirica: Niciun pesedist nu mai trebuie sa ramana in PSD

Victor Ponta comenteaza intr-o postare pe Facebook excluderea primarului Iasiului Mihai Chirica din partid, spunand ca acesta a fost exclus pentru ca a sprijinit Guvernul Tudose. Eu am fost exclus de Dragnea.

Ponta, despre Chirica: Dragnea, ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu, face curatenie in partid pe principiul niciun pesedist sa nu ramana in PSD

Fostul lider al PSD Victor Ponta comenteaza intr-o postare pe Facebook excluderea primarului Iasiului Mihai Chirica din partid, spunand ca acesta a fost exclus pentru ca a sprijinit Guvernul Tudose, tot asa cum el a fost exclus pentru sprijinul fata de Guvernul Grindeanu, concluzia sa find ca Dragnea, ca ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu, face curatenie in partid pe principiul niciun pesedist nu mai trebuie sa ramana in PSD.

Dragnea, ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu face curatenie in Partid

Fostul presedinte al PSD, Victor Ponta, a comentat intr-o postare pe Facebook excluderea primarului Iasiului Mihai Chirica din partid, spunand ca acesta a fost exclus pentru ca a sprijinit Guvernul Tudose.

Cine nu il urmeaza pe Dragnea e dat afara

Ludovic Orban, a comentat astazi excluderea din PSD a primarului Iasiului, Mihai Chirica, aratand ca in acest partid exista o forma de sultanat, iar cine nu il urmeaza orbeste pe Liviu Dragnea este dat afara.

Liviu Plesoianu, despre excluderea lui Mihai Chirica: Nu mai are nicio legatura cu acest partid de foarte multa vreme

Liviu Plesoianu a comentat in emisiunea Esential excluderea primarului Iasului, Mihai Chirica. Deputatul PSD sustine ca edilul nu mai avea de mult de-a face cu partidul si ca este mult mai bine reprezent.

Purtatorul de cuvant al PSD: Excluderea lui Chirica nu e o pierdere

Excluderea lui Mihai Chirica din PSD este o chestiune fireasca, ce trebuia practic formalizata, in conditiile in care primarul Iasiului, prin atitudinea avuta, s-a despartit mai demult de colegii sai, atacand.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )