Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRIMA DECIZIE a premierului Vasilica Dancila! Are legatura cu ADRIAN NASTASE...

B1 B1,
PRIMA DECIZIE a premierului Vasilica Dancila! Are legatura cu ADRIAN NASTASE...

Prima decizie luata de Vasilica Viorica Dancila in calitate de premier a fost sa se mute in biroul folosit in trecut de Adrian Nastase, Victor Ponta si Sorin Grindeanu, renuntand la. continuă pe B1

Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri premierului Viorica Dancila: Solicitam adoptarea de urgenta a unor masuri eficiente de monitorizare a agresorilor

88 de ONG-uri, grupuri informale si cabinete profesionale au semnat o scrisoare deschisa prin care solicita premierului Viorica Dancila sa adopte de urgenta masuri de monitorizare a respectarii ordinelor de protectie si sa deblocheze proiectul Guvernului pentru armonizarea legislatiei cu prevederile Conventiei de la Istanbul.

WOW! De la Daddy?! Ce CADOU a primit Vasilica Dancila, la Palatul Victoria! Acesta nu a scapat NEOBSERVAT (FOTO din BIROUL premierului)

Vasilica Viorica Dancila a primit un cadou chiar la instalarea in fotoliul de premier. Nu se stie cine i l-a oferit, dar Cristian Sutu banuieste ca vinovatul este nimeni altul de.

De la Daddy? Ce cadou a primit Vasilica Dancila la Palatul Victoria (FOTO)

Vasilica Viorica Dancila a primit un cadou chiar la instalarea in fotoliul de premier. Nu se stie cine i l-a oferit, dar Cristian Sutu banuieste ca vinovatul este nimeni altul de.

Premierul Dancila, prima decizie dupa instalarea la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, sa prezinte pana marti o solutie in privinta formularului 600, astfel incat in prima sedinta de.

Darius Valcov a fost numit consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila

Darius Valcov a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim ministrului, potrivit unei decizii semnate de premierul Viorica Dancila si publicata marti in Monitorul Oficial.

Liviu Dragnea: Romania e un stat suveran si e de datoria noastra sa aparam aceasta suveranitate cat traim / Viorica Dancila are avantajul ca timp de 9 ani a respirat aerul occidental

Romania e un stat suveran si e de datoria noastra sa aparam aceasta suveranitate cat traim. Suveranitatea nu e atat o stare politica sau una economica; e o stare de spirit, a spus presedintele PSD, Liviu Dragnea, in discursul de la votarea guvernului Dancila. Dragnea a insistat ulterior pe ideea de suveranitate, dar a laudat-o pe Viorica Dancila pentru ca a stat 9 ani departe de Romania si a respirat aerul occidental.

Dragnea vorbeste despre PRIMUL RECORD stabilit de Dancila: Are toate conditiile! (VIDEO)

Abia investit, Liviu Dragnea vorbeste deja despre un record stabilit de Guvernul Dancila. Seful PSD arata ca noul Executiv a obtinut mai multe voturi decat precedenta echipa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )