Libnet.ro
UNICEF

19:32

Victor Ponta: Dragnea a cerut Guvernului sa renunte la SPP pentru ca SPP a refuzat sa-i spuna unde e Grindeanu in noaptea Ordonantei 13

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Dragnea a cerut Guvernului sa renunte la SPP pentru ca SPP a refuzat sa-i spuna unde e Grindeanu in noaptea Ordonantei 13

Fostul premier Victor Ponta sustine ca premierul si ministrii cabinetului Dancila nu beneficiaza de serviciile Serviciului de Protectie si Paza SPP) pentru ca Liviu Dragnea le-a cerut acest lucru dupa ce SPP ar fi refuzat sa-i comunice liderului PSD unde se afla premierul Sorin Grindeanu in noaptea in care a fost adoptata ordonanta 13. continuă pe Adevărul

Ponta: Dragnea i-a cerut lui Dancila sa spuna ca daca pleaca el, pleaca si ea. Premierul nu l-a ascultat. Daca Dragnea n-o sa mai aiba functii de impartit pana vineri, n-o sa-l mai sustina decat Carmen Dan (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea i-a cerut miercuri Vioricai Dancila sa iasa public si sa declare ca daca el nu va mai conduce PSD, atunci va pleca si ea din functia de premier. Dancil.

Victor Ponta avertizeaza ca se pregatesc noi proteste: Liviu Dragnea si Carmen Dan au facut o repetitie pentru ceea ce urmeaza sa fie in toamna

Liderul Pro Romania Victor Ponta a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca violentele de la protestul din 10 august puteau fi evitate daca jandarmii doreau acest lucru si l-a acuzat pe Liviu Dr.

Victor Ponta: Mai am poze cu Dragnea / Nu era neaparat cel mai bun prieten cu Kovesi, Maior si Coldea, dar nu scapau de el

Fostul premier Victor Ponta a spus duminica la Targu Jiu ca mai are poze cu Liviu Dragnea si ca o sa le dea pe rand cand mai spune ca lupta cu statul paralele. Acesta a mai spus ca liderul PSD minte pe fata cum lupta el cu Kovesi, Maior si Coldea, pentru ca nu erau neaparat cei mai buni prieteni, dar nu scapau de el.

Victor Ponta, despre violentele din 10 august: Domnul Dragnea si cu doamna Carmen Dan au facut o repetitie pentru ceea ce urmeaza sa fie in toamna

Deputatul Victor Ponta Pro Romania) a vorbit duminica la Targu Jiu despre violentele din data de 10 august. El a spus ca ordinul ca jandarmii sa actioneze in forta a fost dat de Liviu Dragnea, iar ca tot ce s-a intamplat reprezinta o repetitie pentru protestele care vor avea loc ca urmare a votului in Parlament cu privire la Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

Victor Ponta il ameninta pe Dragnea cu noi poze: Orice institutie pe care nu o controleaza el este din statul paralel. Domnul pleaca din functie la inchisoare!

Victor Ponta afirma ca mai are poze cu Liviu Dragnea de la intalnirile acestuia cu statul paralel, pe care liderul PSD il denunta acum. Fostul premier spune ca Dragnea nu s-a luptat nicio clipa cu statul p.

Victor Ponta, despre scrisoarea liderilor PSD

Fostul premier Victor Ponta le-a urat succes liderilor PSD care au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, anunt de ultima ora dupa scrisoarea care zguduie PSD

Deputatul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca vor fi mai multi lideri ai PSD care vor semna scrisoarea prin care se cere demisia presedintelui PSD, sustinand ca se poate ajunge la o ruptura in partid daca.

Victor Ponta, acuzatii grave la adresa ministrului de Interne: Carmen Dan are lucruri de grave de ascuns

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, sustine ca ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, are lucruri grave de ascuns despre evenimentele din 10 august, el afirmand, marti, ca la audierea in Comisia.

Victor Ponta mai da o lovitura: Un parlamentar PSD trece la Pro Romania

Partidul condus de Victor Ponta mai racoleza un parlamentar PSD. Deputatul Mihaela Hunca si-a anuntat demisia inca de saptamana trecuta, afirmand ca nu mai este de acord cu viziunea conducerii partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )