Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta intervine in scandalul dintre Firea si Dragnea: Doar originea din Teleorman te mai poate salva

Antena3 Antena3,
Victor Ponta intervine in scandalul dintre Firea si Dragnea: Doar originea din Teleorman te mai poate salva

Victor Ponta comenteaza joiintr-o postare pe Facebook, scandalul recent din PSD dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea, precizand ca atat el, cat si Banicioiu, Chirica, Ivan, Zgonea, Grindeanu, Tudose,. continuă pe Antena3

Victor Ponta intervine in SCANDALUL MOMENTULUI: Propaganda BOLSEVICA va DISTRUGE si PSD-ul, si pe Dragnea!

Fostul premier Victor Ponta intervine in razboiul din PSD dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Liderul Pro Romania afirma ca toate conflictele din interiorul PSD, in care Dragnea isi acuza opozantii,.

Victor Ponta, reactie in scandalul momentului: Eu spun de un an si jumatate niste lucruri pe care acum le spune si Gabriela Firea

Fostul premier Victor Ponta a declarat joi, la Craiova, ca ceea ce spune acum Gabriela Firea despre PSD el a spus de un an si jumatate, iar ulterior au mai spus si altii aceleasi lucruri si vor urma mai urma si.

Victor Ponta anunta dezastrul: Toata lumea stie ca se va scufunda barca

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi ca el atrage atentia de un an si jumatate asupra problemelor care sunt semnalate in aceste zile de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, subliniind ca.

George Maior a cerut Comisiei SRI sa-i audieze si pe Liviu Dragnea si pe Victor Ponta

Chemat la audieri pe tema protocoalelor SRI, fostul director al Serviciului, George Maior, a declarat ca a sustinut incheierea acestor documente si a cerut Comisiei parlamentare de cotrol sa audieze si sa ceara dovezi si altor persoane care lanseaza acuzatii in spatiul public pe aceasta tema. Printre cei mentionati: Liviu Dragnea si Victor Ponta.

Victor Ponta vine cu un SCENARIU BOMBA. Cum poate scapa Romania de Liviu Dragnea: El sa o ia pe Dancila si sa se duca in Brazilia!

Fostul premier Victor Ponta vine cu o popunere-soc. Liderul Pro Romania a sustinut, intr-o emisiune la TVR, ca, pentru a scapa de Liviu Dragnea, ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa-l gratieze.

Victor Ponta: Pe Dragnea si Valcov nu-i intereseaza ce este dupa ei. Un om politic care nu are nimic de pierdut este un om foarte periculos

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, a declarat luni ca Liviu Dragnea si Darius Valcov se comporta ca doi oameni care nu mai au nimic de pierdut si nu le mai pasa ce se va intampla dupa ce ei nu vo.

Victor Ponta, despre CEx-ul PSD: Liviu Dragnea le-a spus liderilor partidului ca are fotografii cu ei cand se vad cu mine

Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro Romania, sustine ca presedintele PSD Liviu Dragnea i-a avertizat pe unii lideri social-democrati ca are fotografii in care acestia apar alaturi de Ponta la.

Partidul lui Victor Ponta, candidat-surpriza la prezidentiale

ProRomania, partidul condus de Victor Ponta, va avea propriul candidat la prezidentiale, iar Ecaterina Andronescu ar putea fi o varianta de candidatura. Ponta a precizat ca el nu va candida la aceste.

VICTOR PONTA anunta marea criza a GUVERNULUI DANCILA: Nu mai are bani de PENSII si SALARII

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, acuza Guvernul ca nu mai are bani pentrupensii si pentru salarii, din cauza unui buget mincinos, votat de majoritatea PSD-ALDE care nu poate acoperii cheltuielile.

Victor Ponta, AVERTISMENT SUMBRU in privinta unei mari companii romanesti: E in pragul FALIMENTULUI, are nevoie de 80 de milioane de euro!

Fostul premier Victor Ponta trage un semnal de alarma privind situatia grava de la Complexul Energetic Oltenia. El afirma ca, in acest moment, compania a ajuns din nou in pragul falimentului, iar o intrare in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )