Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce va face presedintele Iohannis in noul context legat de remaniere?

Adevărul Adevărul,
Ce va face presedintele Iohannis in noul context legat de remaniere?

Suntem in alta etapa a scandalului politic legat de remanierea guvernamentala. CEx-ul PSD a dat ordin celor doi ministri, Paul Stanescu si Lucian Sova sa demisioneze si a anuntat ca va inainta presedintelui propunerile de numire in functie pentru Olguta Vasilescu la ministerul Dezvoltarii si Mircea Draghici la Transporturi. Cum va reactiona presedintele Iohannis?. continuă pe Adevărul

Dupa contrele cu Guvernul, Presedintele Iohannis revine la politica externa. Ambasadorii Spaniei, Iranului, Japoniei, Macedoniei si Tunisiei, primiti la Cotroceni

Presedintele Iohannis i-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorii Spaniei, Iranului, Japoniei, Macedoniei si Tunisiei, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare. in acest context, seful.

O noua miscare a lui Ilan Laufer, in scandalul cu presedintele Iohannis: Am dreptul sa fiu subiectiv atunci cand ma simt discriminat

Miscare de ultima ora facuta de Ilan Laufer in scandalul cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a fost acuzat de mai multe publicatii ca nu a fost nascut in Romania, ci in Israel. Ilan Laufer.

SONDAJ E ok cum procedeaza presedintele Iohannis n cazul schimbarii ministrilor Dezvoltarii si Transporturilor?

Presedintele Klaus Iohannis nu vrea sa ii numeasca pe ministrii propusi la Dezvoltare si Transporturi pana cel putin dupa sarbatorile de Centenar. El a apreciat ca nu se poate guverna in conditiile in care PSD a rotit 70 de persoane in guvernele din ultimii doi ani si a spus ca Guvernul e complet, nu are decat sa lucreze.

Vizita la nivel inalt: Presedintele Parlamentului European, intalnire cu presedintele Iohannis si premierul Dancila la Bucuresti (VIDEO)

Musafiri de rang inalt, in Romania, in plin scandal politic! La aceasta ora, are loc o sedinta la Guvern, la care ia parte presedintele Parlamentului European. Antonio Tajani si-a inceput in aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )