Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis a criticat modificarile aduse Codurilor Penale si coalitia guvernamentala in fata reprezentantilor Comisiei de la Venetia

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a criticat modificarile aduse Codurilor Penale si coalitia guvernamentala in fata reprezentantilor Comisiei de la Venetia

Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu delegatia Comisiei de la Venetia pentru a discuta pe tema modificarilor aduse Codurilor Penale. Acesta a precizat ca schimbarile propuse de majoritatea parlamentara risca sa compromita efortul de consolidare a sistemului judiciar din ultimii ani si a incurajat implicarea Comisiei de la Venetia. Reprezentantii forului european au anuntat ca opinia Comisiei va fi adopatata in Sesiunea Plenara din octombrie. continuă pe Adevărul

Comisia de la Venetia vine, joi, la Bucuresti, pentru a discuta despre modificarile aduse Codurilor penale. intalniri cu Iohannis, Toader si Comisia Iordache

O delegatie a Comisie de la Venetia va efectua, joi, o vizita la Bucuresti, in cadrul pregatirii unui aviz privind modificarile Codurilor penale, avand intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, ministrul.

Klaus Iohannis, atac dur la adresa puterii: Modificarile Codurilor favorizeaza politicienii cu dosare penale

Presedintele Klaus Iohannis le-a spus, joi, membrilor Comisiei de la Venetia ca modificarile codurilor penale diminueaza predictibilitatea si dezechilibreaza sistemul judiciar, unul dintre efectele vizate fiind to.

Klaus Iohannis, dupa discutiile cu delegatia Comisiei de la Venetia: Modificarile codurilor penale dezechilibreaza sistemul judiciar. Unul dintre efecte este favorizarea unor politicieni cu dosare penale

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu o delegatie a Comisiei de la Venetia, cu care a discutat, printre altele, despre legile justitiei si modificarea codurilor penale. Seful statului a transmi.

Modificarile codurilor penale dezechilibreaza sistemul judiciar

Presedintele Klaus Iohannis a avut astazi o intalnire cu delegatia Comisiei de la Vanetia, in cadrul careia a sustinut ca modificarile codurilor penale diminueaza predictibilitatea si dezechilibreaza sistemul judiciar, unul dintre efectele vizate fiind tocmai favorizarea unor politicieni cu dosare penale, potrivit News. ro.

Toader, dupa intalnirea cu delegatia Comisiei de la Venetia: Discutiile s-au purtat pe modificarile aduse Codurilor penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca a discutat cu delegatia Comisiei de la Venetia despre proiectele de lege pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Discutiile.

Tudorel Toader s-a intalnit cu delegatia Comisiei de la Venetia: Am discutat despre proiectele de modificare a codurilor penale. Am explicat cateva dintre solutiile adoptate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit joi cu o delegatie a Comisie de la Venetia, cu care a discutat, printre altele, despre modificarea codurilor penale. Comisia este in misiune de evaluare,.

Klaus Iohannis, despre criticile puterii la adresa recomandarilor tarilor occidentale: O abordare populista pe care o refuz clar (VIDEO)

Klaus Iohannis a criticat miercuri in cadrul unei conferinte de presa comuna sustinuta alaturi de premierul olandez Mark Rutte Aceasta abordare si evaluarea este fundamental gresit in virtutea.

Uniunea Practicienilor in Insolventa: Modificarile aduse Legii insolventei nu au avizul Ministerului Justitiei

Modificarile aduse legii insolventei, despre care ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spunea ca vor fi aprobate in sedinta de astazi a Guvernului, nu au fost rezultatul niunei consultari cu administratorii judiciari si nu au avizul Ministerului Justitiei, in ciuda faptului ca procedura insolventei este derulata exclusiv cu acordul judecatorilor.

Klaus Iohannis, despre acuzatiile ca protestele din 10 august au avut finantare externa: Nu am astfel de date

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu are date despre finantarea din strainatate a protestelor antiguvernamentale de la Bucuresti. Nu am astfel de date, a raspus Iohannis la intrebarea daca.

Klaus Iohannis a semnat numirea vicepremierului Viorel Stefan n functia de ministru interimar al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind desemnarea vicepremierului Viorel Stefan in functia de ministru interimar al Cercetarii si Inovarii, relateaza Agerpres. Administratia Prezidentiala precizeaza ca Iohannis a semnat si decretul pentru constatarea vacantarii functiei de membru al Guvernului prin demisia lui Nicolae Burnete de la Ministerul Cercetarii si Inovarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )