Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea anunta o remaniere guvernamentala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea anunta o remaniere guvernamentala

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ieri, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea anunta o remaniere guvernamentala pna la finalul lunii septembrie sau nceput de octombrie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca premierul va veni cu o prezentare a activitatii ministrilor, iar in cadrul PSD va exista o discutie pe fiecare ministru in parte, precizand ca pana la finalul lunii septembrie sau inceput de octombrie va avea loc o remaniere guvernamentala.

Liviu Dragnea anunta ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila.

Dragnea anunta o remaniere guvernamentala la finalul lui septembrie

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila.

Liviu Dragnea: Vreau ca Legile securitatii nationale sa fie adoptate n aceasta sesiune / M-au condamnat, dar PSD nu a cedat, acum ncearca din interior / Pentru mine ideea amnistiei nu este o iluzie juridica, Guvernul nu trebuie s-o mai lungeasca mult

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca vrea ca in aceasta sesiune parlamentara sa fie adoptat pachetul de legi privind securitatea nationala, prin care serviciile secrete sa nu mai aiba puterea sa faca sau sa darame guverne, majoritati parlamentare, sa faca sau sa desfaca partide, sa influenteze decizii, sa influenteze parchete, sa trimita sentinte in plic. El a mai spus ca pentru el si PSD ideea unei amnistii nu este o iluzie juridica, sustinand ca trebuie o solutie care sa repare nenorocirile cauzate de protocoale, si a cerut acest lucru Guvernului. Nu trebuie s-o mai lungeasca mult, a atentionat el. Dragnea a insistat de asemenea ca Legile Justitiei trebuie sa intre in vigoare in 2019. Dragnea anunta o remaniere guvernamentala pana la finalul lunii septembrie sau inceput de octombrieDragnea: Saptamana viitoare vor iesi informatii despre faptul ca s-au finantat protestele din externDragnea despre o eventuala excludere a Gabrielei Firea din PSD: Sper sa nu ajungem aici. Nu am fost adeptul unor pedepse dure in partidDragnea: George Maior urmeaza sa fie audiat in Comisia de politica externa. inca se mai crede directorul SRIDragnea: Trebuie sa avem candidat comun PSD-ALDE. Am convenit cu Tariceanu sa nu pronuntam nume.

Radu Banciu: Nu te poti atinge de ministrii care nu isi fac treaba, dar care sunt sub girul cumatrului Liviu Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitoarea remaniere guvernamentala, precizand ca in ciuda faptului ca unii ministri nu isi fac treaba, acestia nu vor fi.

Dragnea anunta ca cel tarziu saptamana viitoare, OUG a Guvernului Ciolos privind mandate de supraveghere tehnica va fi picata in Camera Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca cel tarziu saptamana viitoare Ordonanta nr. 6/2016 privind punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, adoptata de Guvernul Ciolos, va fi respinsa de Camera Deputatilor. Liderul social-democratilor a explciat ca se lucreaza la legea de respingere a Ordonantei si la ce trebuie sa se intample cu efectele pe care le-a produs.

Victor Ponta a publicat o poza in care Liviu Dragnea apare alaturi de George Maior si le cere celor din CEx sa il intrebe pe liderul PSD cat de tare lupta el cu Maior in anii trecuti

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminica seara pe contul sau de Facebook o fotografie in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alaturi de fostul director al Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, iar in planul al doilea poate fi vazuta fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, stand pe o canapea. Ponta ii roaga pe curajosii din CEx sa il intrebe pe Dragnea cat de tare lupta el cu George Maior in anii trecuti.

Liderul PSD Neamt: Discutia despre nemultumirile fata de presedintele Liviu Dragnea este o falsa tema

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a scris duminica pe pagina de Facebookca discutia despre nemultumirile fata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, este o falsa tema, iar discutia este de fapt despre refuzul lui Dragnea de a face un comprimis in legea exploatarii gazelor din Marea Neagra. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagra de pomana si despre perpetuarea unor metehne vechi care au imbogatit pe multi pe spatele statului roman, a scris Arsene.

Gabriela Firea: Am suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, au pornit de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Gabriela Firea: S-a umplut paharul. Am suportat atacuri la persoana si la familie pornite de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )