Libnet.ro
UNICEF

10:46

Noii ministri din Guvernul Dancila au depus juramantul, la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
Noii ministri din Guvernul Dancila au depus juramantul, la Palatul Cotroceni

Noii membri ai Cabinetului Dancila au depusjuramantul de investitura marti,la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a emis decretul de remaniere guvernamentala, tinand cont. continuă pe Antena3

Noii ministri ai Cabinetului Dancila depun juramantul

Noii membri ai Cabinetului Dancila vor depune juramantul de investitura astazi la ora 15,30, la Palatul Cotroceni.

Cine pleaca si cine ramne n Guvernul Dancila

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni schimbarea a opt ministri din guvernul Dancila. Lia Olguta Vasilescu a fost nominalizata in Comitetul Executiv National al PSD pentru a prelua functia de ministru al Transporturilor, ea urmand sa fie inlocuita la Munca cu Marius Budai. De asemenea, in locul lui Stanescu pe postul de ministru al Dezvoltarii si vicepremier a fost numit Ilan Laufer, fostul ministru pentru mediul de afaceri. HotNews a intocmit lista schimbarilor care ar urma la sefia ministerelor si va prezinta profilurile noilor ministri.

6 ministri pleaca din Guvernul Dancila. Ilan Laufer, Niculae Badalau, Marius Budai si Gabriel Les, noile nume vehiculate

Luni, la PSD, se reuneste Comitetul Executiv, iar subiectul principal al discutiilor ar trebui sa fie remanierea, asteptata de mult timp. Pana in acest moment, atat Gabriela Firea cat si Mihai Fifor au anuntat ca demisioneaza de la interimatul.

Cine sunt cei 10 noi ministri. Cum arata Guvernul Dancila 2

Tabloul remanierii PSD: 10 noi ministri, jumatate dintre ei la portofolii-cheie: Educatie, Economie, Armata, Transporturi, Munca si Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a eliminat din Guvern pe Paul Stanescu si pe Mihai Fifor, cei care i-au cerut demisia. in schimb, a fost promovat Niculae Badalau la Ministerul Economiei, cel care a semnat initial scrisoarea pucistilor, apoi s-a razgandit. Olguta Vasilescu a trecut la Transporturi.

Noii ministri au depus juramantul in fata lui Iohannis la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Cei sase noi ministri pe care Klaus Iohannis i-a acceptat in urma remanierii guvernamentale au depus juramantul la Palatul Cotroceni. Tot acum a depus si juramantul Ecaterina Andronescu, care deja era numita.

Surse: PSD schimba din temelii Guvernul Dancila. Ce ministri se pregatesc sa plece

Liviu Dragnea si Viorica Dancila decid, luni, ce ministri parasesc Guvernul, pe lista remaniabililor fiind mai bine de o treime dintre demnitarii Cabinetului, potrivit unor surse politice.

Politic show: Basescu:o menajerie cu porci si hipopotami, iar Dragnea e dresorul; Serban Nicolae, reactie ironica dupa protestele de amploare din Franta; PSD schimba din temelii Guvernul Dancila. Ce ministri se pregatesc sa plece

Gabriela Firea va fi inlocuita cu Gabriel Mutu la sefia organizatiei PSD Bucuresti / Codrin Stefanescu va fi instalat secretar general al partidului. Gabriela Firea, cel mai vocal contestatar al lui. Tariceanu ii cearta pe eurodeputatii ALDE care au votat rezolutia impotriva Romaniei. Cine sunt singurii colegi de grup care au sustinut Guvernul Dancila. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat.

Remanierea Guvernului, pe masa lui Iohannis: Numele noilor ministri au fost inaintate presedintelui (VIDEO)

Numele noilor ministri din Guvernul Dancila au fost trimise la Cotroceni. Liviu Dragnea a dat afara luni o treime din executiv. in locul celor cazuti in dizgratie, liderul PSD a adus altii, mai noi sau.

Tariceanu ii cearta pe eurodeputatii ALDE care au votat rezolutia impotriva Romaniei. Cine sunt singurii colegi de grup care au sustinut Guvernul Dancila

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata seara, la Poiana Brasov, ca va trimite o scrisoare liderilor ALDE europeni pentru a-si exprima nemultumirea fata de continutul rezolutiei adoptate de Parlamentul European. Aproximativ 90% dintre europarlamentarii ALDE au votat documentul in care e criticat Guvernul Dancila.

intalnire intre premier si noii ministri la sediul Guvernului

O intalnire a noilor ministri cu premierul Viorica Dancila a avut loc marti, la Palatul Victoria, inainte ca acestia sa depuna juramantul de investitura in fata presedintelui Klaus Iohannis. in.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )