Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ponta: Caragiale a fost total depasit de actualul Guvern; Cu echipa Viorel Stefan-Teodorovici-Valcov-Misa, care se detesta sincer intre ei, vai de capul contribuabului roman!

Hotnews Hotnews,
 Ponta: Caragiale a fost total depasit de actualul Guvern; Cu echipa Viorel Stefan-Teodorovici-Valcov-Misa, care se detesta sincer intre ei, vai de capul contribuabului roman!

Fostul premier Victor Ponta spune, intr-o postare pe Facebook, despre noua echipa guvernamentala, ca niciodata nu a existat intr-un guvern asa o harababura si critica, punctual, faptul ca au fost puse mai multe persoane pentru a se ocupa de finante si, respectiv, de relatia cu Uniunea Europeana. Potrivit lui Ponta, Viorel Stefan, Eugen Teodorovici, Darius Valcov si Ionut Misa nu pot sta toti in aceeasi camera fara sa se certe. continuă pe Hotnews

Ponta: De finante se vor ocupa Viorel Stefan, Teodorovici, Misa si Valcov, care se detesta sincer intre ei. Caragiale a fost total depasit de actualul Guvern

Fostul premier Victor Ponta aduce comentarii dure la adresa noului Guvern PSD-ALDE. intr-o postare pe Facebook, acesta ironizeaza echipele de lucru stabilite pentru Finante si relatia cu Uniunea Europeana, acuzand actuala conducere de crearea unei harababuri nemaivazute pana acum oriunde in lume sau intr-un guvern al Romaniei.

Victor Ponta, atac la Executiv: Caragiale a fost total depasit de actualul Guvern

Fostul premier Victor Ponta critica din nou pe Facebook noul Executiv, acuzand modul de organizare in domeniile finantelor si relatiei cu UE. Caragiale a fost total depasit de actualul Guvern / daca nu ar fi .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )