Libnet.ro
UNICEF

12:45

PSD a alocat cei mai multi bani pentru instante si parchete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD a alocat cei mai multi bani pentru instante si parchete

Asistam in ultimii ani la un adevarat asalt impotriva justitiei si a sistemului judiciar roman. Politicienii din coalitia guvernamentala PSD-ALDE, dar si altii, aflati la dreapta scenei politice din tara noastra, critica modul in care func-tioneaza justitia si sumele alocate de procurori pentru dosare penale si pentru interceptarea a milioane de cetateni. continuă pe Ziarul Bursa

Ce concurent primeste cei mai multi bani de la Exatlon: E o femeie si are cei mai apetisanti sani din concurs! (FOTO)

Roxana Vancea a intrat de curand in echipa Faimosilor de la Exatlon si se pare ca nu este doar cea mai atragatoare concurenta a show-ului, ci si cea mai bine platita. Cum competitia din.

Gica Hagi, marturisire SOCANTA: Am fost dorit in Anglia, dar m-am dus la Galata, pentru ca erau MAI MULTI BANI. Atunci am ales banii...

Gheorghe Hagi a facut dezvaluire socanta despre cariera lui de fotbalist. Regele spune ca a avut oferte din Premier League, de-a lungul carierei, dar ca a ales sa mearga la FC Barcelona, pentru mai multi.

Cum spun romanii ca isi pastreaza mintea sanatoasa: cei mai multi citesc carti, in defavoarea filmelor si serialelor

Nu mai putin de 90% din romani considera ca sanatatea mentala este la fel de importanta ca si cea fizica, arata un studiu recent, derulat de Medlife. Concret, cei mai multi dintre concetatenii romani 39%) afirma ca cititul cartilor este principalul mod prin care au grija de sanatatea lor psihica, la mica distanta 36%) urmand practicarea sportului si odihna prin somn 15%).

Orasul din Romania in care peste 2.500 de studenti straini se pregatesc sa devina medici. Din ce tari provin cei mai multi tineri

Universitatile iesene sunt din ce in ce mai cautate de catre studentii straini. Universitatea de Medinica are peste 2. 500 de studenti inscrisi la cursurile sustinute in limbile franaceza si engleza.

GUVERNUL DA AFARA 4.000 DE PROFESORI! Turcan: Se confirma! Nu mai sunt bani de salarii

Pentru ca nu mai sunt bani de salarii, Guvernul va da afara 4. 000 de profesori si personal auxiliar. Decizia a luat-o fostul ministru al Educatiei, Valentin Popa, chiar inainte de a demisiona. Astazi va.

SURPRIZA LA EXATLON! Doi dintre cei mai iubiti concurenti revin in competitie

Surpriza de proportii pentru fanii Exatlon. Doi dintre cei mai iubiti concurenti din editia trecuta revin in competitie. Anuntul a fost facut de Cosmin Cernat. Giani Kirita si Ionut Sugacevshi vor.

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru.

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si.

VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Unul dintre cei mai cautati mafioti italieni, Vito Bigione, inclus printre cei mai cautati 30 de fugari din lume, a fost capturat joi, la Oradea, intr-o actiune comuna a politistilor Antimafia din Italia si Oradea.

Bani mai multi pentru primarii

Eugen Teodorovici ramane minis-tru de Finante dupa ce Camera Deputatilor a respins, ieri, motiunea simpla initiata impotriva membrului guvernului Dancila, cu 157 de voturi impotriva, 97 pentru si 24 de abtineri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )