Libnet.ro
UNICEF

09:30

Revolutia fiscala poate fi inceputul sfarsitului pentru Dragnea

Adevărul Adevărul,
Revolutia fiscala poate fi inceputul sfarsitului pentru Dragnea

Din punct de vedere politic, in ultimul an, Liviu Dragnea si-a dovedit capacitatea de a controla lucrurile. A decapitat doua guverne, si-a impus oamenii in functii cheie, a tinut opozitia parlamentara in lesa, iar pe presedintele Iohannis la izolat pe scena politica, lasandu-l fara prea multe alternative in momentele de criza guvernamentala. continuă pe Adevărul

De ce revolutia fiscala poate fi inceputul sfarsitului pentru Liviu Dragnea

Din punct de vedere politic, in ultimul an, Liviu Dragnea si-a dovedit capacitatea de a controla lucrurile. A decapitat doua guverne, si-a impus oamenii in functii-cheie, a tinut opozitia parlamentara in lesa, iar pe presedintele Iohannis l-a izolat pe scena politica, lasandu-l fara prea multe alternative in momentele de criza guvernamentala, scrie jurnalistul Daniel Gorgonaru pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Cum critica Eugen Teodorovici revolutia fiscala a PSD cand nu era ministru de Finante

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, avea un ton foarte critic la adresarevolutiei fiscale a PSD, la sfarsitul lunii iulie, dar si la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, cel care ar fi trebuit, potrivit lui Teodorovici, sa deconteze toate esecurile partidului. intre timp, acesta a reevaluat si revolutia fiscala, dar si relatia cu Dragnea.

Primar PSD din jud. Constanta, despre cum mii de angajati din scoli au veniturile diminuate dupa revolutia fiscala, dar sunt in schimb cresteri salariale pentru primari: Nu am evoluat prea mult de la privilegiile de casta din secolele trecute...

Primarul din comuna constanteana Pestera, Marius Petre, fost inspector scolar si ex-director al scolii din localitate, spune ca revolutia fiscala a PSD a dus la diminuarea veniturilor a mii de angajati din scoli, in pofida declaratiilor publice ale ministrului Muncii conforma carora doar un mic procent dintre bugetari au salarii mai mici, in special demnitarii, relateaza publicatia locala CT100.

Revolutia fiscala a Guvernului PSD-ALDE lasa primariile fara bani

Revolutia fiscala a Guvernului PSD-ALDE lasa fara bani primariile, inclusiv pe cele conduse de oameni din cele doua partide. Reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%a taiat zeci de milioane de.

Francezul Moussaoui, singura persoana condamnata in SUA pentru atacurile din 11 septembrie, l-a dat in judecata pe Trump

Francezul Zacarias Moussaoui, singura persoana condamnata in SUA pentru atacurile din 11 septembrie, l-a dat in judecata pe presedintele Donald Trump pentru a denunta conditiile sale de detentie in inchisoarea de inalta securitate din Colorado, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Politic show:Cum critica Eugen Teodorovici revolutia fiscala a PSD cand nu era ministru de Finante;Dragnea revine dupa ce DNA a iesit cu un anunt. Socoteala simpla pe care le-o face procurorilor: este foarte curioasa aritmetica;PNL incepe anul macinat de

Dragnea sustine ca Ponta i-a facut o plangere penala la sfatul a doua prietene din DNA. Avertismentul sefului PSD pentru fostul premier. Mie nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii, asta ca sa o intelegeti si dvs. In al doilea rand, inclusiv astazi cererea pe care a ticluit-o la sfatul celor doua prietene pe care le are in DNA este in fapt o pangere penala in care ma acuza de intimidarea martorilor. Corlatean, Olanda si alte state care dau Romaniei lectii. Senatorul PSD Titus Corlatean a aratat cu degetul mai multe state membre, nominalizand Olanda, pentru faptul ca dau lectii altora, in timp ce in plan intern fac tot felul de lucruri care le incalca obligatiile internationale.

Politic show:Cum critica Eugen Teodorovici revolutia fiscala a PSD cand nu era ministru de Finante;Dragnea revine dupa ce DNA a iesit cu un anunt. Socoteala simpla pe care le-o face procurorilor: este foarte curioasa aritmetica; Cine sunt liberalii anoni

Dragnea sustine ca Ponta i-a facut o plangere penala la sfatul a doua prietene din DNA. Avertismentul sefului PSD pentru fostul premier. Mie nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii. Corlatean, Olanda si alte state care dau Romaniei lectii. Senatorul PSD Titus Corlatean a aratat cu degetul mai multe state membre.

Cine pierde si cine castiga din revolutia fiscala: de la scaderi salariale nete de 3.400 lei la plus de 800 de lei

Marea revolutie fiscala a PSD incepe sa se simta din aceasta luna in buzunarele romanilor: pentru unii in minus, fie ca sunt bugetari sau din mediul privat, iar pentru altii, precum deputatii, in plus.

Cine pierde si cine castiga din revolutia fiscala: de la scaderi salariale nete de 3.400 de lei la plus de 800 de lei

Marea revolutie fiscala a PSD incepe sa se simta din aceasta luna in buzunarele romanilor: pentru unii in minus, fie ca sunt bugetari sau din mediul privat, iar pentru altii, precum deputatii, in plus.

Incertitudine dupa aplicarea Legii salarizarii si revolutia fiscala: Angajati cu vechime vor fi platiti mai prost decat debutantii, zeci de mii de bugetari asteapta fluturasul de salariu cu teama ca le scad veniturile, salariile parlamentarilor cresc

Noua lege a salarizarii si masura trecerii contributiilor din sarcina angajatorului la angajat au creat haos atat in sectorul bugetar, cat si in sectorul privat. Liderii sindicali avertizeaza ca zeci de mii de bugetari din ministere vor avea salarii si cu pana la 40% mai reduse, in urma reincadrarii in noile grile de salarizare. De exemplu, afectati sunt greferii cu vechime mai mare de 15 ani, care vor pierde la salariu sume de pana la 500 de lei. Reduceri de salarii vor mai fi in invatamant si sanatate pentru personalul auxiliar. Probleme ar putea aparea si in sectorul privat, dupa trecerea contributiilor la angajat, existand riscul ca peste doua milioane de salariati sa fie afectati. Aceasta in ciuda faptului ca membrii Guvernului, in frunte cu ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, au dat asigurari ca niciun salariu din Romania nu va scadea in momentul in care va fi schimbat sistemul de contributii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )