Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce revolutia fiscala poate fi inceputul sfarsitului pentru Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
De ce revolutia fiscala poate fi inceputul sfarsitului pentru Liviu Dragnea

Din punct de vedere politic, in ultimul an, Liviu Dragnea si-a dovedit capacitatea de a controla lucrurile. A decapitat doua guverne, si-a impus oamenii in functii-cheie, a tinut opozitia parlamentara in lesa, iar pe presedintele Iohannis l-a izolat pe scena politica, lasandu-l fara prea multe alternative in momentele de criza guvernamentala, scrie jurnalistul Daniel Gorgonaru pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Revolutia fiscala poate fi inceputul sfarsitului pentru Dragnea

Din punct de vedere politic, in ultimul an, Liviu Dragnea si-a dovedit capacitatea de a controla lucrurile. A decapitat doua guverne, si-a impus oamenii in functii cheie, a tinut opozitia parlamentara in lesa, iar pe presedintele Iohannis la izolat pe scena politica, lasandu-l fara prea multe alternative in momentele de criza guvernamentala.

Cum critica Eugen Teodorovici revolutia fiscala a PSD cand nu era ministru de Finante

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, avea un ton foarte critic la adresarevolutiei fiscale a PSD, la sfarsitul lunii iulie, dar si la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, cel care ar fi trebuit, potrivit lui Teodorovici, sa deconteze toate esecurile partidului. intre timp, acesta a reevaluat si revolutia fiscala, dar si relatia cu Dragnea.

Politic show:Cum critica Eugen Teodorovici revolutia fiscala a PSD cand nu era ministru de Finante;Dragnea revine dupa ce DNA a iesit cu un anunt. Socoteala simpla pe care le-o face procurorilor: este foarte curioasa aritmetica;PNL incepe anul macinat de

Dragnea sustine ca Ponta i-a facut o plangere penala la sfatul a doua prietene din DNA. Avertismentul sefului PSD pentru fostul premier. Mie nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii, asta ca sa o intelegeti si dvs. In al doilea rand, inclusiv astazi cererea pe care a ticluit-o la sfatul celor doua prietene pe care le are in DNA este in fapt o pangere penala in care ma acuza de intimidarea martorilor. Corlatean, Olanda si alte state care dau Romaniei lectii. Senatorul PSD Titus Corlatean a aratat cu degetul mai multe state membre, nominalizand Olanda, pentru faptul ca dau lectii altora, in timp ce in plan intern fac tot felul de lucruri care le incalca obligatiile internationale.

Politic show:Cum critica Eugen Teodorovici revolutia fiscala a PSD cand nu era ministru de Finante;Dragnea revine dupa ce DNA a iesit cu un anunt. Socoteala simpla pe care le-o face procurorilor: este foarte curioasa aritmetica; Cine sunt liberalii anoni

Dragnea sustine ca Ponta i-a facut o plangere penala la sfatul a doua prietene din DNA. Avertismentul sefului PSD pentru fostul premier. Mie nu-mi place sa conversez nici cu turnatorii, nici cu santajistii. Corlatean, Olanda si alte state care dau Romaniei lectii. Senatorul PSD Titus Corlatean a aratat cu degetul mai multe state membre.

Primar PSD din jud. Constanta, despre cum mii de angajati din scoli au veniturile diminuate dupa revolutia fiscala, dar sunt in schimb cresteri salariale pentru primari: Nu am evoluat prea mult de la privilegiile de casta din secolele trecute...

Primarul din comuna constanteana Pestera, Marius Petre, fost inspector scolar si ex-director al scolii din localitate, spune ca revolutia fiscala a PSD a dus la diminuarea veniturilor a mii de angajati din scoli, in pofida declaratiilor publice ale ministrului Muncii conforma carora doar un mic procent dintre bugetari au salarii mai mici, in special demnitarii, relateaza publicatia locala CT100.

Revolutia fiscala a Guvernului PSD-ALDE lasa primariile fara bani

Revolutia fiscala a Guvernului PSD-ALDE lasa fara bani primariile, inclusiv pe cele conduse de oameni din cele doua partide. Reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%a taiat zeci de milioane de.

Liviu Dragnea: I-am aratat presedintelui, la discutia de la Cotroceni, minciunile transmise de sefa reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca i-a spus presedintelui Klaus Iohannis, la Cotroceni, dupa ceremonia de depunere a juramantului de catre membrii Guvernului, ca Angela Cristea, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, le-a transmis minciuni comisarilor europeni, ceea ce reprezinta un gest impotriva intereselor romanesti, care nu poate sa ramana netaxat si nespus.

Surse: Niculae Badalau si Codrin Stefanescu, executati de Liviu Dragnea. Cei doi isi pierd functiile in partid

Liviu Dragnea va propune in urmatorul Comitet Executiv al PSD revocarea lui Niculae Badalau din functia de presedinte executiv al partidului, dar si schimbarea lui Codrin Stefanescu din functia de secretar general adjunct, au declarat surse din conducerea PSD pentru Adevarul. Niculae Badalau si Codrin Stefanescu l-au sustinut pe Mihai Tudose in disputa cu Liviu Dragnea.

Surse: Niculae Badalau si Codrin Stefanescu, executati de Liviu Dragnea pe motiv de tradare

Liviu Dragnea va propune in urmatorul Comitet Executiv al PSD revocarea lui Niculae Badalau din functia de presedinte executiv al partidului, dar si schimbarea lui Codrin Stefanescu din functia de secretar general adjunct, au declarat surse din conducerea PSD pentru Adevarul. Niculae Badalau si Codrin Stefanescu l-au sustinut pe Mihai Tudose in disputa cu Liviu Dragnea.

Marcel Vela (PNL): Liviu Dragnea, chemat la Comisia de aparare a Senatului pentru discutii privind renuntarea la serviciile SPP / Dragnea: Voi merge la orice comisie parlamentara care o sa ma cheme; nu am inteles de ce nu e chemat Pahontu

Presedintele Comisiei de aparare a Senatului, Marcel Vela PNL), a anuntat luni ca liderul PSD, Liviu Dragnea, este invitat sa prezinte saptamana viitoare in acest for motivele pentru care unii demnitari au renuntat la serviciile SPP, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )