Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce spune Dragnea despre o eventuala remaniere guvernamentala

Adevărul Adevărul,
Ce spune Dragnea despre o eventuala remaniere guvernamentala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca informatiile despre o eventuala remaniere ar fi niste prostii, dupa ce presa a scris faptul ca in partid sunt nemultumiri fata de doi ministri. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre salariile care scad: La 3% nu sunt cresteri, sunt foarte mici scaderi. Restul de 97% sunt cresteri

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca vor scadea salariile pentru 3% din bugetari, dar sunt foarte mici scaderi, in timp ce pentru ceilalti 97% cresc salariile.

Liviu Dragnea, despre Legile Justitiei: Articolele declarate neconstitutionale vor fi modificate

Articolele din legile justitiei declarate neconstitutionale de catre Curtea Constitutionala vor fi modificate in Parlament foarte repede, a declarat, duminica seara, la un post de televiziune, presedintele PSD,.

Noi documente in dosarul lui Liviu Dragnea. Cat ar trebui sa dea presedintele PSD pe copierea dosarului

Liviu Dragnea este din nou in mijlocul unui scandal cu procurorii DNA. De data aceasta presedintele PSD ii acuza ca nu ii dau acces la propriul dosar in format electronic. Dragnea se plange ca pentru a .

Reactia lui Liviu Dragnea referitoare la zvonurile legate de o remaniere guvernamentala

Liviu Dragnea a negat marti zvonurile legate de o posibila remaniere a Guvernului Dancila. Sunt niste prostii. Asta ca sa apreciez foarte mult aceasta stire sau aceste stiri. Sunt niste prostii. Nu.

Dragnea despre Ponta: Nu discut cu turnatorii si santajistii

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a afirmat luni ca nu discuta cu turna.

Blat Dragnea - Iohannis? Dancila spune adevarul despre relatia cu Cotroceniul

Premierul Viorica Dancila a avut duminica seara prima iesire publica pe televiziuni de cand a ajuns in fruntea Guvernului Romaniei. intr-o interventie telefonica atent monitorizata de catre Liviu Dragnea,.

Liviu Dragnea, despre intalnirea cu ministrul de externe al Ungariei: Am abordat cateva teme extrem de importante atat pentru Romania, cat si pentru Ungaria. Vom avea cateva proiecte importante de infrastructura

Liviu Dragnea a vorbi despre intalnirea pe care a avut-o luni dupa-amiaza cu ministrul de externe al Ungariei. Am avut o intalnire buna. Am abordat cateva teme extrem de importante atat pentru Romania,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )