Libnet.ro
UNICEF

23:30

SURSE In PSD se discuta deja despre o remaniere guvernamentala/ Ce tensioneaza din nou partidul

Hotnews Hotnews,
 SURSE In PSD se discuta deja despre o remaniere guvernamentala/ Ce tensioneaza din nou partidul

Liderii PSD discuta deja, la nici o saptamana de la instalarea guvernului Dancila, despre nevoia unei remanieri guvernamentale in urmatoarele doua-trei luni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Potrivit acestora, baronii cu influenta in partid sunt nemultumiti ca n-au primit ministere, in detrimentul liderilor interimari de filiale, pe care a contat Liviu Dragnea in razboiul cu fostul premier Mihai Tudose. Discutii pe aceasta tema ar fi avut loc inclusiv miercuri seara, la o intalnire a liderilor PSD organizata la hotelul RIN din Capitala al fratilor Negoita. continuă pe Hotnews

SURSE: PSD ar pregati deja prima remaniere guvernamentala. Ce ministri sunt vizati

Nu a trecut nicio saptamana de la investirea noului guvern, ca deja au inceput tensiunile in interiorul PSD. Surse citate de Hotnews sustin ca liderii partidului discuta deja despre necesitatea unei remaniere.

Hotnews: in PSD se discuta deja despre o remaniere guvernamentala. Ce ministri ar putea zbura de pe posturi

Liderii PSD discuta deja despre o remaniere guvernamentala, la nici o saptamana de la instalarea Guvernului Dancila, cel de-al treilea cabinet al coalitiei de guvernare intr-un singur an, transmite Hotnews, citand surse din partid.

Politic show:De ce-l sustin rectorii din Romania pe ministrul agramat al Educatiei, numit de PSD;30 de virgule disparute sau modificate in Biblia PSD-ALDE;Tariceanu, despre criticile presedintelui Iohannis: Nu cred ca au altceva decat o pura valoare poli

30 de virgule disparute sau modificate in Biblia PSD-ALDE. Cheia citirii programului de guvernare Dancila o reprezinta chiar declaratia facuta de Dragnea, imediat dupa castigarea alegerilor parlamentare: Tot ceea ce am promis si am prezentat, fara exceptie, in timpul campaniei electorale va fi respectat la virgula. Ce scrie presa internationala despre Guvernul Dancila. Parlamentul Romaniei a sustinut masiv noul Guvern social-democrat, dandu-i premierului Viorica Dancila un mandat care va fi atent monitorizat de partenerii straini ai tarii si de catre investitori.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )