Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Plesu, despre VIOLENTELE de la protestul anti-PSD: Avem o guvernare INCOMPETENTA si PERICULOASA

B1 B1,
Andrei Plesu, despre VIOLENTELE de la protestul anti-PSD: Avem o guvernare INCOMPETENTA si PERICULOASA

Scriitorul si filosoful Andrei Plesu critica dur modul in care autoritatile au gestionat protestul de vineri din Capitala marcat de violente. El condamna atat Guvernul, cat si. continuă pe B1

Andrei Plesu, despre reprimarea protestului anti-PSD: Avem o guvernare submediocra, incompetenta si periculoasa / Avem, din pacate, si o paloare deprimanta a opozitiei

Scriitorul Andrei Plesu condamna modul in care autoritatile au gestionat mitingul de vineri din Capitala marcat de violente. El critica dur atat Guvernul, cat si Jandarmeria. Avem de a face cu o guvernare incompetenta si periculoasa, declara Andrei Plesu, intr-un interviu acordat RFI. in plus, cei care au facut scandal si au provocat Jandarmeria la mitingul antiguvernamental din Capitala nu au nicio legatura cu protestatarii, spune scriitorul, care e de parere ca interventia jandarmilor a fost prea dura, iar Guvernul greseste pentru ca raspunde cu bata unui protest legitim.

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru.

Un roman din US Army, despre violentele din Piata Victoriei: Jandarmii au actionat mai mult decat decent

Un membru al US Army, Mihai Jurcau, comenteaza, intr-o postare pe Facebook, protestul de vineri din Piata Victoriei, analizand, din punctul de vedere al unui expert, interventia jandarmilor. Stau departe de.

Ministrul de Externe, despre violentele din Piata Victoriei: Sunt inacceptabile in anul Centenarului

Violentele la un miting pasnic, democratic sunt inacceptabile, sustine ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, care isi doreste ca, in anul Centenarului, tensiunile din societatea romaneasca sa nu.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Ministrul pentru Diaspora, despre violentele de la miting: Fac un apel la romanii de pretutindeni

Natalia Intotero, ministrul pentru Romanii de Pretutindeni a avut o prima reactie dupa violentele din Piata Victoriei de vineri seara. Am asistat cu profunda tristete la evenimentele violente care au avut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )