Libnet.ro
UNICEF

06:15

La Centenar, cea mai importanta realizare a romanilor: democratia si guvernarea participative

Adevărul Adevărul,
La Centenar, cea mai importanta realizare a romanilor: democratia si guvernarea participative

Este plina istoria de esecuri ale unor societati care n-au luat in serios aceasta dimensiune a democratiei. Cum adica, un partid sau o coalitie castiga alegerile, in cazul Romaniei cu 20% din votul electoratului, dupa care, timp de patru ani, face ce vrea din tara noastra. Iar dupa patru ani de guvernare masuram dimensiunea prapastiei in care ne lasa, si muncim 10-15 ani sa revenim pe linia de plutire. continuă pe Adevărul

Dragnea, la sedinta solemna dedicata Centenarului: Cea mai importanta realizare din acest veac al Unirii este integrarea euro-atlantica a Romaniei

Presedintele Camerei Deputalilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Sedinta solemna a Parlamentului consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, ca cea mai mare realizare a Romaniei este integrarea euro-atlantica si trebuie continuat pe acest drum. in plus, Dragnea a firmat ca e normal ca politicienii sa se critice, dar a spus ca este dispus sa colaboreze cu toata lumea in interesul natiunii.

Performanta istorica! Romania a terminat pe locul 4 cea mai importanta competitie de case solare din lume (FOTO)

Romania a reusit o performanta istorica la cea mai importanta competitie de case solare de pe glob, Solar Decathlon din Dubai, dupa ce echipa EFdeN, reprezentanta tarii noastre, a obtinut locul al patrulea.

Performanta istorica! Romania a terminat pe locul 4 cea mai importanta competitie de case solare din lume (FOTO)

Romania a reusit o performanta istorica la cea mai importanta competitie de case solare de pe glob, Solar Decathlon din Dubai, dupa ce echipa EFdeN, reprezentanta tarii noastre, a obtinut locul al patrulea.

Magda Vasiliu, mesaj dur de Ziua Romaniei: N-avem nimic. Suntem cea mai saraca tara europeana, condusa de niste infractori

Jurnalista Magda Vasiliu a transmis un mesaj dur de 1 Decembrie, criticand discursurile pompoase si lacrimogene ale politicienilor in contextul in care Romania se confrunta cu probleme grave. Prezentatoarea TV subliniaza ca isi iubeste tara, dar nu poate trece peste faptul ca este cea mai saraca din Europa si are la conducere infractori.

Dani Alves: Disputarea meciului River Plate - Boca Juniors n afara Americii de Sud e cea mai mare rusine

Fundasul brazilian al echipei PSG, Dani Alves, considera ca disputarea meciului retur al finalei Copei Libertadores, River Plate - Boca Juniors, in afara Americii de Sud este cea mai mare rusine pe care a vazut-o, informeaza lequipe. fr.

FOTO VIDEO Imagini fabuloase de pe Transalpina, cea mai inalta sosea a tarii

Transalpina, cea mai inalta sosea a Romaniei, este inchisa in aceasta perioada circulatiei pe tronsonul Obarsia Lotrului - Valcea si Ranca - Gorj. Un clip postat pe YouTube surprinde cu ajutorul dronei cele mai frumoase imagini de pe Drumul Regelui.

Cea mai relaxanta melodie atestata stiintific: reduce anxietatea cu 65%

O melodia de opt minute, compusa de o echipa de cercetaori si de trupa Marconi Union din Marea Britanie, este considerata cea mai relaxanta piesa muzicala, avand efecte a reduce semnificativ anxietatea.

100 - EDITIE SPECIALA Cea mai sublima pagina a istoriei romanesti

Marea Unire din 1918 a fost si ramane pagina cea mai sublima a istoriei romanesti. Maretia ei sta in faptul ca desavarsirea unitatii nationale nu este opera nici unui om politic, nici a unui guvern, nici a unui partid; este fapta istorica a intregii natiuni romane, realizata intr-un elan tasnit cu putere din strafundurile constiintei unitatii neamului, un elan controlat de fruntasii politici, pentru a-l calauzi cu inteligenta politica remarcabila spre telul dorit.

PICTORIAL INCENDIAR: Cea mai mare dintre surorile Kardashian a POZAT NUD! Barbatii au ramas cu gura cascata cand au vazut cum arata la 39 de ani (FOTO)

Cea mai mare dintre surorile Kardashian i-a pus pe jar pe barbati. Kourtney a acceptat invitatia de a realiza un pictorial nud pentru celebra revista GQ din Mexic. Focoasa bruneta a impartasit.

PSRM: Actuala componenta a Parlamentului e cea mai rusinoasa din istoria R. Moldova

Actuala componenta a Parlamentului s-a dovedit a fi cea mai rusinoasa din istoria tarii. Este declaratia fractiunii Socialistilor. Reprezentantii fractiunii spun ca acest Parlament a fost constituit din persoane care anterior au ascuns un adevar teribil despre furtul miliardului de euro din sistemul financiar-bancar al tarii. Prin manipulari si cumpararea intr-un mod deschis a deputatilor a fost creata noua majoritate parlamentara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )