Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consilierul premierului Dancila, despre ce s-a intamplat in doi ani de guvernare PSD+ALDE

Antena3 Antena3,
Consilierul premierului Dancila, despre ce s-a intamplat in doi ani de guvernare PSD+ALDE

Consilierul premierului Dancila a facut o paralela in emisiunea Subiectiv ce s-a intamplat in cei doi ani de guvernare PSD+ALDE. Cheltuieli de sanatate: in 2016, 30. 2 de miliarde de lei, in 2018,. continuă pe Antena3

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila: Sfaturile mele sunt in zona exclusiv economico-sociala. Nu conduc Guvernul

Numit eminenta cenusie, dar si omul care conduce Guvernul din umbra, Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a recunoscut in emisiunea Subiectiv ca el da sfaturi doar in zona.

Parada cu tramvaie de epoca, la Timisoara. Mesajul premierului Dancila, huiduit si aici

Peste 15. 000 de persoane au participat, sambata, la parada militara organizata la Timisoara cu ocazia zilei de 1 Decembrie, scrie Mediafax. A avut loc si o parada a unor tramvaie de epoca, printre care si unul tras de cai. Mesajul premierului Dancila a fost huiduit de mai multi timisoreni.

Darius Valcov, despre remanierea ministrilor: E un semn de profesionalism

Consilierul premierului Dancila Darius Valcov a declarat in emisiunea Subiectiv cum a ajuns sa colaboreze cu Liviu Dragnea. Totul a pornit de la o solicitare, apoi a devenit o prietenie. Cand rezonezi cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )