Libnet.ro
UNICEF

20:47

DAN BARNA: Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca, in opinia sa, guvernarea Orban va fi una slaba, pentru ca majoritatea parlamentara nu poate sa-l ajute. Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti. Actuala majoritate nu are nicio premisa sa poata sa faca reforma de care are Romania nevoie, e o realitate foarte clara, a spus Barna. continuă pe Ziarul Bursa

Barna: Guvernarea Orban va fi o guvernare slaba. Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca, in opinia sa, guvernarea Orban va fi una slaba, pentru ca majoritatea parlamentara nu poate sa-l ajute. Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti. Actuala majoritate nu are nicio premisa sa poata sa faca reforma de care are Romania nevoie, e o realitate foarte clara, a spus Barna.

Departamentul pentru lupta antifrauda verifica proiectele lui Dan Barna USR: Au mai fost verificari, nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura

Proiectele de incluziune sociala pe bani europeni, care implica firma lui Dan Barna, sunt verificate de catre Departamentul pentru lupta antifrauda DLAF), potrivit institutiei. in replica, USR spune ca proiectele au mai fost investigate o data si nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura. USR apreciaza raspunsul rapid al DLAF - o institutie din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, in coordonarea Primului-Ministru Viorica Dancila - in aceeasi zi cu solicitarea de informatii a Rise Project, a transmis si Dan Barna.

Ancheta care poate schimba soarta alegerilor! Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, anchetat pentru afaceri suspecte

Bomba in campanie electorala! Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntat in urma cu putin timp ca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa ce jurnalistii de.

in timp ce Dan Barna cere membrilor USR sa nu mai atace Rise Project, Andrei Caramitru face scrabble pe Facebook: Daca luati 3 litere, ce cuvinte se pot forma? SRI si SIE

In timp ce Dan Barna facea apel la membrii USR sa nu mai atace ziaristii de la Rise Project, Andrei Caramitru propunea jocuri de scrabble pe contul lui de Facebook, scriind ca, daca ia trei litere din numele site-ului de investigatii, gaseste doar doua cuvinte: SRI si SIE.

Carmen Avram, dupa ce Dan Barna a intrat in vizorul DLAF: Vi se pare nedrept? Nedrept a fost si pentru casniciile distruse dupa procesele pe care le-ati orchestrat

Carmen Avram a reationat dupa ce Dan Barna a intrat in vizorul DLAF. Europarlamentarul PSD a criticat activitatea liderului USR. Vi se pare nedrept, dle. Dan Barna? Va inteleg perfect. Nedrept a fost si.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Doua proiecte ale lui Dan Barna, anchetate de Departamentul Anti-Frauda. Ce risca prezidentiabilul USR

Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza doua dintre proiectele lui Dan Barna. in aceste conditii, candidatul la alegerile prezidentiale din partea USR risca sa piarda increderea electoratului si sa se aleaga cu un dosar penal, in cazul in care vor fi constatate nereguli in desfasurarea activitatii. Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda ancheteaza proiectele lui .

Dan Barna: Guvernarea Orban va fi una slaba. Nu am spus niciodata ca voturile USR sunt punguta cu doi bani

Prezidentiabilul Dan Barna a afirmat vineri seara, la TVR1, ca USR opteaza pentru alegeri anticipate, deoarece Guvernul Orban va fi unul slab, neavand o majoritate stabila. El a adaugat ca voturile USR nu sunt precum punguta cu doi bani, iar negocierile cu PNL pentru investirea noului Guvern continua.

Departamentul pentru Lupta Antifrauda ii raspunde lui Dan Barna

Departamentul pentru Lupta Antifrauda i-a raspuns lui Dan Barna la solicitarea de atransmitela DNA toate documentele care il vizeaza si acuza folosirea informatiilor dintr-o ancheta jurnalistica in.

Dan Barna cere DLAF sa trimita la DNA toate documentele legate de firma sa: Cer guvernului, premierului demis si DLAF sa inceteze circul. La fel tuturor actorilor politici care instrumenteaza aceasta mizerabila campanie

Liderul USR, Dan Barna, cere Departamentului de Lupta Antifrauda DLAF) sa trimita de urgenta documentele privind contractele firmei sale la DNA, una dintre institutiile care nu sunt controlate politic si in a carei impartialitate crede. Prezidentiabilul USR spune ca nu poate crede in corectitudinea DLAF, de care se ocupa Toni Grebla, omul de incredere al lui Liviu Dragnea, si cere Guvernului, premierului demis si DLAF sa inceteze circul. El are acelasi mesaj si pentru toti actorii politici care instrumenteaza aceasta mizerabila campanie. De asemenea, el face apel la membrii de partid si sustinatori sa nu ii mai atace pe jurnalistii de la Rise, pentru ca nu acestia sunt adversarii, ci vechea clasa politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )