Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dancila, mesaj pentru Tariceanu: Nu poti fi si la guvernare si in Opozitie

Adevărul Adevărul,
Dancila, mesaj pentru Tariceanu: Nu poti fi si la guvernare si in Opozitie

Presedintele PSD Viorica Dancila i-a transmis un mesaj presedintelui partenerului de coalitie, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta din urma a venit saptamana trecuta cu mai multe critici la adresa Guvernului. Nu poti sa fii si la guvernare si in Opozitie, a subliniat Dancila, care a adaugat ca maine urmeaza sa aiba o discutie cu liderul ALDE sa vada de ce a fost atat de suparat. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, dupa ce Tariceanu a spus ca Executivul este impotent: Nu poti fi si la guvernare si in opozitie

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, referitor la criticile aduse saptamana trecuta de catre Calin Popescu Tariceanu, ca nu poti sa fii si la guvernare si in Opozitie si a subliniat ca va avea o discutie liderul ALDE sa vada de ce a fost atat de suparat.

Dancila, mesaj de unitate catre ALDE: Avem obligatia ca impreuna sa ducem la capat programul de guvernare

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a transmis un mesaj de unitate vineri la Iasi in care ii cere partidului lui Calin Popescu Tariceanu sa nu renunte la coalitia pana la alegerile parlamentare si ca ar fi o greseala fata de electorat daca nu se va respecta programul de guvernare.

Ioan Mircea Pascu, mesaj pentru Rovana Plumb si Dan Nica, dupa ce a fost scos pe tusa de PSD: Aviz amatorilor, functia de comisar nu beneficiaza de imunitate

Ioan Mircea Pascu, fost vicepresedinte al Parlamentului European, transmite un mesaj catre candidatii la functia de comisar european: Rovana Plumb si Dan Nica. Aviz amatorilor: functia de comisar nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )