Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis: Nu vor fi taieri de PENSII si SALARII. Oamenii nu pot fi pedepsiti pentru proasta guvernare a PSD (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Nu vor fi taieri de PENSII si SALARII. Oamenii nu pot fi pedepsiti pentru proasta guvernare a PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, intrebat daca va fi mentionuta legea pensiilor, ca Legile in Romania sunt obligatorii, nu facultative. Seful statului a mai precizat ca. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, la Targul Gaudeamus, apel catre romani: Oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii. E timpul sa citim!

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la Targul Gaudeamus, unde a afirmat ca oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii, potrivit Agerpres. Sunt.

Sediul PNL: Ce au cumparat deja oamenii lui Klaus Iohannis. Se pregatesc de victorie

Oamenii lui Klaus Iohannis sunt siguri de victoria candidatului PNL la alegerile prezidentiale si se pregatesc sa sarbatoreasca. in curtea in care partidul isi are sediul a fost amplasata deja o scena pentru discursul presedintelui de la ora 21:00, cand sectiile de votare vor fi inchise si vor fi anuntate primele rezultate exit-poll. Sediul PNL: .

Klaus Iohannis, despre ultima carte citita. Sunt convins ca oamenii vor redescoperi cititul. Nu poate fi inlocuit prin alte medii

Klaus Iohannis a facut o vizita la targul de carte din Bucuresti, unde a vorbit despre ultima carte citita. Presedintele s-a aratat increzator si optimist ca oamenii vor redescoperi cititul care, din.

Klaus Iohannis: Pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratandca pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani. Datele sunt clare, cifrele sunt.

Presedintele, discutii intense cu Guvernul Orban despre situatia economica a Romaniei. Klaus Iohannis: Rectificarea este obligatorie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, pentru ca este clar ca anumite cheltuieli trebuie facute, in special pentru sistemul public de pensii.

Presedintele Comisiei Europene, mesaj pentru Klaus Iohannis: Felicitari! Stiu ca pot conta pe rolul activ al Romaniei

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte al Romaniei. Felicitari, Klaus Iohannis pentru.

Victor Ponta, mesaj prompt dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Traieste intr-o minciuna!

Victor Ponta a avut un mesaj transant dupa victoria lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania a avut prima reactie dupa ora 21:00, cand au facute publice rezultatele exit-poll. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa aflarea noului presedinte al Romaniei la Romania TV. Nu pot sa spun .

Klaus Iohannis a anuntat numarul militarilor care vor participa la misiuni internationale in 2020: Romania isi ia foarte in serios misiunea de a exporta securitate (VIDEO)

Romania continua misiunile armate internationale. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT, ca a aprobat fortele armate care vor participa la misiuni anul viitor. Am avut.

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

Siegfried Muresan (PNL): Votul covarsitor dat lui Klaus Iohannis arata ca romanii vor in continuare parcursul proeuropean al Romaniei si cred in UE

Votul covarsitor dat de romani candidatului proeuropean Klaus Iohannis este dovada cea mai clara vrem in continuare parcursul european al tarii, vrem valori europene si credem in UE, a declarat, luni,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )