Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: De ce tot timpul cand PSD ajunge la guvernare GASESTE BANI? INVESTIM iN BUNASTARE

B1 B1,
Liviu Dragnea: De ce tot timpul cand PSD ajunge la guvernare GASESTE BANI? INVESTIM iN BUNASTARE

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a avut joi o intalnire cu varstnicii, context in care a vorbit si despre banii de pensii. El a afirmat ca alte guvernari, mai ales cele de dreapta,. continuă pe B1

Liviu Dragnea face gratar la PSD, ca asa a promis pe Facebook

Asa cum a promis acum cateva zile, Liviu Dragnea a incins gratarul in curtea sediului PSD din Bucuresti, unde lumea pare ca se distreaza. Acum cateva zile, Liviu Dragnea s-a gandit ca n-ar fi rau sa socializeze cu fanii care ii urmaresc profilul de Facebook. Multi politicieni au oameni care se ocupa de conturile de [].

Cum explica Liviu Dragnea vizita in Israel

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea explica intr-un raport publicat astazi detaliile vizitei pe care a facut-o pe 25 si 26 aprilie in Israel, vizita care a fost aspur criticata de presedintele statului.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia sub nicio forma atat timp cat ma sustin Liviu Dragnea si coalitia PSD-ALDE (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca nu isi va prezenta demisia de la conducerea Guvernului. Aceasta a spus ca atata vreme cat beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare nu.

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Liviu Dragnea a explicat intr-un document detaliile vizitei din Israel. Ce a discutat liderul PSD despre mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a explicat intr-un document depus la Biroul permanent al Camerei Deputatilor detaliile vizitei oficiale efectuate in Statul Israel in perioada 25-26 ap.

Barbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea dezvaluie ce a discutat in privat cu liderul PSD

Bogdan Lungu, barbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea si care a onorat pariul cu liderul PSD, a dezvaluit ce a discutat cu acesta, in privat. Am ramas si eu surprins ca Dragnea mai voia sa stam de .

Liviu Dragnea: Noi nu dorim ca Posta Romna sa fie privatizata / Seful PSD sustine ca Fondul Proprietatea ar fi pus conditia privatizarii Postei pentru a participa la capitalizarea acesteia

Chiar daca undeva sau cineva intentioneaza ca Posta Romana sa nu-si revina si sa poata fi privatizata pe un pret mic, noi nu dorim ca Posta Romana sa fie privatizata, vrem sa fie recapitalizata, sa redevina o companie de succes, o companie simbol si sa ramana cu capitalul romanesc majoritar de stat, asa cum este acum. , a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea. Seful PSD a mai spus ca 'Fondul Proprietatea FP), care este actionar cu 25% la Posta Romana, s-a opus, si se opune in continuare n. a procesului de recapitalizare), intr-un final punand conditia privatizarii Postei Romane pentru a participa la acest proces de majorare a capitalului social, decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de pana acum si nu suntem de acord nici noi.

Nou pariu intre Liviu Dragnea si galateanul care i-a adus naveta de bere. Cati kilometri de autostrada spune seful PSD ca va construi pana in 2020

Bogdan Lungu, galateanul care a pierdut pe Facebook un pariu cu Liviu Dragnea, si-a achitat luni datoria si a dat naveta de bere, la sediul PSD unde a fost asteptat cu mici. Cu aceasta ocazie, cei doi au pus un.

intalnire intre Liviu Dragnea si Gabriela Firea: Ce se discuta in biroul liderului PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a intalnit cu Liviu Dragnea in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, inainte de sedinta Biroului Permanent al PSD. Principalul subiect pe care cei doi l-au .

Noul pariu facut de Liviu Dragnea cu Bogdan Lungu. Ce trebuie sa faca taximetristul daca pierde din nou

Internautul care pierdut pariul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la sediul central al PSD din Soseaua Kiseleff, cu o lada cu bere. Galateanul a incheiat un nou pariu cu Liviu Dragnea - actual.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )