Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ludovic Orban: Este nevoie de inlocuirea cat mai rapida a muribundului guvern Dancila. in fiecare zi comite fapte care, dupa parerea mea, reclama atentia DNA (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Este nevoie de inlocuirea cat mai rapida a muribundului guvern Dancila. in fiecare zi comite fapte care, dupa parerea mea, reclama atentia DNA (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca respecta decizia celor de la USR de a nu participa la guvernare, insa conteaza pe sprijinul lor la votul. continuă pe B1

MUGUR ISARESCU, IN INTALNIREA CU LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de reforme structurale pentru reducerea deficitelor

Ludovic Orban, presedintele PNL si propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru al guvernului, s-a intalnit, ieri dimineata, cu Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

PRESEDINTELE A DECIS: Ludovic Orban este propunerea pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul de premier, precizand ca guvernul va avea un mandat scurt. Acesta trebuie sa prezinte in 10 zile lista Guvernului pentru a obtine votul de investitura al Parlamentului.

USR cere organizarea cat mai rapida de alegeri anticipate: Se impune! Gata cu ipocrizia!

USR transmite un mesaj dur politicienilor,dupa ce Senatul a respins proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului: Ludovic Orban este noul premier

Klaus Iohannis va face, la ora 17, anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar acestia nu au vrut sa il faca public pana in acest.

Pe cati parlamentari trebuie sa convinga Ludovic Orban pentru a vota guvernul PNL

Ludovic Orban are nevoie de 233 de voturi pentru a-si implini visul, iar cabinetul sau sa se instaleze la Palatul Victoria. Fata de motiunea de cenzura, calculele de acum sunt mult mai complicate din cauza conditiilor.

Ce salariu si ce bonusuri va avea Ludovic Orban ca Premier al Romaniei. Cati bani va castiga pe luna

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat.

Ce a scris Ludovic Orban despre sotia sa in declaratia de avere

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL Ludovic Orban. Desi Ludovic Orban este politican cu state vechi, despre sotia sa, Mihaela s-a vorbit foarte putin. Si asta pentru ca Mihaela Orban a.

Portret. Cine e Ludovic Orban: a incercat de trei ori sa fie primar al Capitalei, s-a opus formarii USL si a ajuns sef al PNL in urma unui vot covarsitor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, in urma consultarilor cu partidelor, ca liderul PNL Ludovic Orban este propunerea sa de premier. Intrat in aripa liberala inca din 1992, Orban a devenit un exemplu de politician care nu renunta usor: acesta a candidat de trei ori pentru primaria Capitalei si tot de atatea ori pentru presedintia partidului, avand succes abia in 2017.

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )