Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Vom respecta termenul constitutional de inaintare a listei ministrilor si a programului de guvernare. Vrem un calendar cat mai rapid de audiere a candidatilor (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Vom respecta termenul constitutional de inaintare a listei ministrilor si a programului de guvernare. Vrem un calendar cat mai rapid de audiere a candidatilor (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat, joi, cava respecta termenul impus de Constitutie pentru prezentarea listei ministrilor si a programului de guvernare. Liderul PNL a sustinut ca vrea un calend. continuă pe B1

Rasturnare de situatie in Parlament. Ce compromis va face Ludovic Orban pentru guvern

Ludovic Orban negociaza intens sustinerea pentru guvernul sau. Au mai ramas noua zile din termenul prevazut de Constitutie, iar partidele din opozitie nu se pot pune de acord in privinta.

Ludovic Orban: Este nevoie de inlocuirea cat mai rapida a muribundului guvern Dancila. in fiecare zi comite fapte care, dupa parerea mea, reclama atentia DNA (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca respecta decizia celor de la USR de a nu participa la guvernare, insa conteaza pe sprijinul lor la votul.

Ludovic Orban, dupa discutiile cu Victor Ponta: Am incredere ca pana la final vom putea obtine sustinerea parlamentarilor de la Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat joi, dupa discutiile cu Victor Ponta ca spera sa obtina voturile parlamentarilor Pro Romania pentru sustinerea noului Guvern. A fost o discutie.

Ludovic Orban, despre intrarea PMP la guvernare: Exista disponibilitatea de a-si pune la dispozitie specialistii. Vom stabili nivelul de implicare (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri, dupa negocierile cu PMP ca partidul condus de eugentomac este dispus sa intre la guvernare. Dupa discutia pozitiva cu deputatii din grupul.

Andrei Nastase, mesaj pentru Ludovic Orban: Suntem convinsi ca vom gasi toate solutiile care pot apropia si mai mult Republica Moldova de Romania si de Uniunea Europeana

Andrei Nastase, liderul Partidul Politic Platforma Demnitate si Adevar din Republica Moldova, mambru al blocului ACUM, reactioneaza dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier. intr-o scrisoare.

Ludovic Orban: Sunt optimist, cred ca vom reusi sa trecem noul guvern (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, s-a declarat optimist in privinta saselor ca guvernul pe care il va forma sa treaca de votul din Parlament. Liderul PNL a refuzat insa sa faca precizari referitoare.

Ludovic Orban, PRIMELE DECLARATII dupa ce a fost desemnat premier: Orice zi in intarzierea investirii acestui guvern inseamna mentinerea PSD la putere. Vom da romanilor ce asteapta de la un guvern normal (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, dupa ce a fost desemnat premier ca orice zi de intarziere a investirii noului guvern inseamna mentinerea executivului Dancila care nu mai are nicio.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa ce a fost desemnat premier: Sunt pregatit sa-mi asum o asemenea responsabilitate. Vom da romanilor un guvern normal, cinste, competenta, integritate, solutii

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier. Va multumesc pentru increderea acordata de a forma un guvern intr-o perioada grea. Sunt pregatit sa-mi asum o.

Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditii i-a pus liderul PRO Romania? Ludovic OrbanPNL) s-a inteles cu Victor PontaPro Romania) Liderii PNL au avut o serie de intalniri pentru a pune la cale cea mai buna strategie pentru a mari sansele guvernului lui Ludovic Orban sa treaca in .

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )