Libnet.ro
UNICEF

12:15

Orban nu exclude o alianta cu USR si PLUS: Probabil va fi o alianta de guvernare

Antena3 Antena3,
Orban nu exclude o alianta cu USR si PLUS: Probabil va fi o alianta de guvernare

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, intrebat daca s-ar aseza la masa cu USR si PLUS in vederea incheirii unei aliante, ca probabil va fi o alianta de guvernare, insa orice partid trebuie sa i. continuă pe Antena3

Orban, ntrebat despre o alianta cu USR si PLUS: Probabil va fi o alianta de guvernare

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat marti seara, la TVR1, intrebat daca s-ar aseza la masa cu USR si PLUS in vederea incheirii unei aliante, ca probabil va fi o alianta de guvernare, insa orice partid trebuie sa isi clarifice oferta electorala.

VIDEO Ciolos si Barna anunta formarea Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegeri

USR a votat, sambata, intr-o sedinta a Comitetului Politic care s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, decizia unei liste comune la alegerile europarlamentare, iar alianta se numeste Alianta 2020 USR-PLUS. Lista a fost validata cu 68 de voturi pentru si 9 impotriva.

VIDEO Ciolos si Barna anunta formarea Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegeri

USR a votat, sambata, intr-o sedinta a Comitetului Politic care s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, pentru o lista comuna la alegerile europarlamentare cu partidul lui Dacian Ciolos, PLUS, iar alianta se numeste Alianta 2020 USR PLUS. Lista a fost validata cu 68 de voturi pentru si 9 voturi impotriva.

Alianta 2020 USR-PLUS ar putea avea candidat unic la alegerile prezidentiale. Ciolos: De principiu, mergem in aceasta directie

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata seara, ca, de principiu, alianta USR-PLUS va avea candidat unic la alegerile prezidentiale din acest an si isi propune sa fie o alternativa care sa formeze majoritatea parlamentara in 2020.

Alianta 2020 USR PLUS s-a format oficial, in plin scandal care macina partidul lui Ciolos / Nemultumiri legate de prezenta acestuia in fruntea listei comune pentru europarlamentare

Sambata seara a fost anuntata oficial formarea Aliantei 2020 USR PLUS. Cele doua partide vor participa pe o lista comuna la alegerile europarlamentare. Lista va fi deschisa de Dacian Ciolos, urmat de.

Dacian Ciolos, primul pe listele comune USR-PLUS pentru europarlamentare, urmat de Cristian Ghinea si Dragos Pislaru

Fostul premier Dacian Ciolos va fi primul pe listele comune ale aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare, fiind urmat de Cristian Ghinea USR), Dragos Pislaru PLUS) si Clotilde Armand USR), a anuntat, sambata, presedintele.

Stelian Ion, despre Ciolos - cap de lista al aliantei USR-PLUS si nemultumirile pe aceasta tema: Fake news. Nu am decis nimic deocamdata

Deputatul USR Stelian Ion spune ca informatiile despre candidatura lui Dacian Ciolos - cap de lista al aliantei USR-PLUS si despre nemultumirile din USR in legatura cu acest lucru reprezinta un fake news, pentru deocamdata nu s-a decis nimic.

Miscare soc pe scena politica. USR a decis alianta Alianta 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare

USR a votat, sambata, intr-o sedinta a Comitetului Politic care s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, decizia unei liste comune la alegerile europarlamentare, iar alianta se numeste Alianta 2020.

USR si PLUS decid azi daca fac alianta la europarlamentare. Partidul lui Ciolos, avantajat de impartirea locurilor pe lista

Conducerea USR se reuneste sambata pentru a decide daca face alianta cu PLUS la alegerile europarlamentare. Exista si varianta unei noi amanari, in conditiile in care mai multi lideri USR din tara sunt nemultumiti de cum a negociat Dan Barna, sustin surse din partid. Liderii celor doua partide au convenit ca lista sa fie deschisa de Ciolos, locul doi va reveni USR, apoi se va merge unu la unu. Locul 7, primul neeligibil, va reveni USR.

Alianta 2020 USR-PLUS, o sansa pentru revenirea Romaniei la normalitate

Nu este normal sa fim condusi de un partid care a obtinut 18% din voturile electoratului. Si asta pentru ca 60% dintre votanti au stat acasa, motivand ca nu aveau cu cine sa voteze. Iata o alianta de partide care ar putea raspunde preferintelor unei parti din electoratul absent la ultimele alegeri. Iar cine lipseste si de la viitoarele alegeri isi merita soarta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )