Libnet.ro
UNICEF

21:30

PSD E LA BUTOANE: Alba-neagra in Senat, cu legea carantinarii si izolarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD E LA BUTOANE: Alba-neagra in Senat, cu legea carantinarii si izolarii

Marcel Ciolacu, PSD: Proiectul de act normativ a fost modificat in Camera Deputatilor in proportie de 80%, dar mai sunt multe lucruri de clarificat * Florin Roman, PNL: Cei de la PSD incep sa reuseasca ceea ce si-au propus: sa ne izoleze ca tara de restul Europei * Dan Barna, USR: PSD se joaca cu sanatatea romanilor Cand nu ai majoritate parlamentara, dar esti la guvernare, trebuie sa joci cum iti canta altii. Liberalii si-au dorit mult anul trecut sa dea jos guvernul Dancila, sa preia fraiele guvernarii, dar, odata cu inceperea pandemiei s-au trezit in fata unui Parlament ostil, in care s-a constituit o majoritate de conjunctura alcatuita din PSD, ALDE, Pro Romania si UDMR. continuă pe Ziarul Bursa

Ion Cristoiu, despre legea carantinarii si izolarii: Produsul unei minti bolnave!

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu a criticat in termeni duri intalnirea dintre Marcel Ciolacu si Raed Arafat, dar si atitudinea liderului PSD fata de legea privind carantinarea si izolarea persoanelor cu risc epidemiologic.

Marcel Ciolacu, decizie cu privire la legea carantinarii si izolarii: Nu putem accepta!

Marcel Ciolacu a facut o declaratie de presa la sediul din Soseaua Kiseleff, cu privire la legea carantinarii si izolaraii. Liderul PSD sustine ca acest act normativ este unul prost, iar social-democratii nu pot accepta o astfel de lege.

Robert Cazanciuc (PSD): Legea carantinarii este proasta si nu protejeaza pe nimeni

Senatorul PSD si presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanaciu, a declarat ca legea carantinarii si izolarii este una proasta si care nu protejeaza pe nimeni, in cadrul unei conferinte de presa la sediul PSD.

KLAUS IOHANNIS: Este intolerabil cum PSD tergiverseaza legea carantinarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD tergiverseaza legea carantinarii si izolarii si a facut apel la parlamentari sa finalizeze discutiile pe acest act normativ, conform Agerpres.

Cum explica PSD amanarea votului privind legea carantinei si izolarii: Un proiect de lege de o asemenea importanta nu poate fi expediat fara o dezbatere serioasa

Reprezentantii PSD vin cu precizari dupa ce, la solicitarea lor, votul din Senat asupra legii privind carantina si izolarea a fost amanat pentru luni dimineata. intr-o postare pe pagina de Facebook a partidului,.

Dr. Adina Alberts, despre legea carantinarii: Nicolae Ceausescu ar fi ras cu lacrimi

Dr. Adina Alberts a criticat dur proiectul de lege a carantinarii si izolarii, intr-o postare pe Facebook, si a comparat proiectul legislativ cu o lege a nationalizarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )