Libnet.ro
UNICEF

14:45

Se rupe coalitia guvernamentala? Niculae Badalau: E din ce in ce mai greu sa avem o administrare judeteana si o guvernare impreuna cu ALDE

B1 B1,
Se rupe coalitia guvernamentala? Niculae Badalau: E din ce in ce mai greu sa avem o administrare judeteana si o guvernare impreuna cu ALDE

Tensiuni tot mai ridicate in cadrul coalitiei guvernamentale PSD- ALDE! Senatorul PSD, Niculae Badalau, a avertizat, joi, ca este tot mai greu pentru partidul sau sa aiba o administrare judeteana si chiar o. continuă pe B1

Un lider PSD arunca bomba: E din ce in ce mai greu cu ALDE

Senatorul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca devine din ce in ce mai greu ca PSD sa aiba o administrare judeteana si chiar o guvernare impreuna cu ALDE, el.

PSD incepe sa maraie la ALDE: E din ce in ce mai greu sa avem o administrare judeteana si o guvernare impreuna cu ei

Senatorul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, fost presedinte executiv al partidului, a declarat joi ca devine din ce in ce mai greu ca PSD sa aiba o administrare judeteana si chiar o guvernare impreuna cu ALDE, el facand aceasta afirmatie in contextul referirii la proiectul legislativ privind preluarea baltii Ogrezeni-Gradinari-Bucsani in administrarea Consiliului Judetean Giurgiu, relateaza Agerpres.

UPC Romnia va fi preluata de Vodafone, care cumpara operatiunile Liberty Global din mai multe piete

Grupul britanic Vodafone a confirmat ca va prelua retelele de cablu ale Liberty Global din mai multe tari europene, inclusiv Romania. Practic, Vodafone va prelua operatorul UPC Romania si tranzactia include operatiunile Liberty Global din patru tari si este in valoare de 23 miliarde dolari. Informatia a aparut in Wall Street Journal si a fost confirmata de UPC. Alaturarea operatiunilor UPC Romania cu cele ale Vodafone Romania va conduce la crearea unui jucator important cu servicii convergente care va spori competitia pe piata telecom, aducand beneficii multiple atat clientilor rezidentiali, cat si business, spune UPC Romania.

Zodiile cele mai greu incercate in luna mai

Horoscop. Daca pana acum s-au bucurat de noroc din plin si fericire la cote maxime, in luna mai, cateva semne zodiacale vor fi puse la incercare de catre Univers. Ele nu vor mai beneficia de energia planetelor s.

Iohannis va merge smbata la Blaj cuocazia mplinirii a 170 de ani de la Adunarea Nationala din mai 1848

Presedintele Klaus Iohannis va efectua sambata o vizita la Blaj, si va depune o coroana de flori la monumentul Gloria de pe Campia Libertatii, cu ocazia implinirii a 170 de ani de la Adunarea Nationala de la Blaj din 3/15 mai 1848, informeaza Cotroceniul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )