Libnet.ro
UNICEF

12:00

TENSIUNE iN COALITIE! Liviu Dragnea, intalnire de URGENTA cu Calin Popescu Tariceanu

B1 B1,
TENSIUNE iN COALITIE! Liviu Dragnea, intalnire de URGENTA cu Calin Popescu Tariceanu

Sedinta de urgenta, vineri, la Parlament. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu discuta despre Legea Offshore, care a dus la multe dispute in coalitia de guvernare. La intalnire mai participa minis. continuă pe B1

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, audiat in Comisia SPP: Poate intrau pe burlan in casa mea

Calin Popescu Tariceanu va fi audiat, marti, de la ora 13. 00, in comisia SPP, acesta confirmand participarea, in contextul in care fostul director al SPP Dumitru Iliescu a declarat, la audierile de saptamana tr.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va fi audiat in Comisia SPP

Calin Popescu Tariceanu va fi audiat, marti, de la ora 13. 00, in comisia SPP, acesta confirmand participarea, in contextul in care fostul director al SPP Dumitru Iliescu a declarat, la audierile de saptamana tr.

Calin Popescu Tariceanu, audiat azi in Comisia privind activitatea SPP

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu va fi audiat, marti, de la ora 13. 00, in comisia SPP, acesta confirmand participarea, in contextul in care fostul director al SPP Dumitru Iliescu a declarat, la audierile de saptamana trecuta ca Serviciul trebuia sa ia masuri in cazul supravegheriipliderului ALDE.

Cutremur in PSD. Mesaj-bomba pentru Liviu Dragnea in plin scandal

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu,ii ia apararea liderului din Dambovita, Adrian Tutuianu. Buzatu ii transmite lui Liviu Dragnea ca nu este nici bine si nici corect sa forteze o excludere sau o.

Rectorul SNSPA: Liviu Dragnea este doar un accident al istoriei

Liviu Dragnea nu are simt democratic si demonstreaza ca este doar un accident al istoriei, considera Remus Pricopie, rectorul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Pricopie a mai sustinut.

Vasile Banescu (Patriarhie): Presa a dezinformat acuznd BOR ca ar fi asociat esecul referendumului cu Liviu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, dezminte informatiile aparute in presa potrivit carora BOR l-ar fi acuzat in vreun fel sau altul pe liderul PSD Liviu Dragnea in legatura cu esecul referendumului privind familia.

ICCJ respinge contestatia lui Liviu Dragnea si mentine sechestrul pe avere

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri, ca inadmisibila, contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum, scrie Agerpres.

Sechestru definitiv pe averea lui Liviu Dragnea

Magistratii instantei supreme au decis, astazi, mentinerea sechestrului pe averea liderului PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Tel Drum.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. iCCJ ii respinge contestatia si mentine sechestrul pe averea sa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri, ca inadmisibila, contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel.

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere. Curtea Suprema a respins contestatia sefului PSD

Curtea Suprema a respinsca inadmisibila contestatia depusa de Liviu Dragnea impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum, anunta Agerpres. Presedintele PSD contestase in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2274 seconds )